Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝΤΙΑΣΑΝ;;; ΧΙΛΙΕΣ ΡΩΣΙΔΕΣ ΜΕ... ΜΑΓΙΟ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ!!!

Εκατοντάδες καλλίγραμμες γυναίκες από τη Ρωσία φωτογραφήθηκαν με μαγιό στο χιόνι με έναν και μόνο στόχο: Να μπουν στο ρεκόρ Γκίνες Συγκε...

Εκατοντάδες καλλίγραμμες γυναίκες από τη Ρωσία φωτογραφήθηκαν με μαγιό στο χιόνι με έναν και μόνο στόχο: Να μπουν στο ρεκόρ Γκίνες
Συγκεντρώθηκαν στο χειμερινό θέρετρο Σότσι. Φορούσαν φόρμες του σκι. Και ξαφνικά οι άνθρωποι που έκαναν σκι αμέριμνοι πήγαν να πέσουν στους γκρεμούς.
Αιφνιδιάστηκαν. Πολλοί έχασαν την ισορροπία τους και έπεσαν στο χιόνι.
Χίλιες πανέμορφες και με εκπληκτικά κορμιά Ρωσίδες, έβγαλαν τις φόρμες του σκι και έμειναν στο χιόνι μόνο με τα μαγιό τους. Άρχισαν να ποζάρουν και να επιδεικνύουν τα υπέροχα κορμιά που τόσο απλόχερα τους χάρισε η φύση.
Και ενώ θα περίμενε κάποιος μέσα στο χιόνι και το κρύο, οι άνθρωποι να κρυώνουν, η θερμοκρασία από τα κορμιά των Ρωσίδων, ανέβηκε επικίνδυνα και πολλοί σχολίασαν χαριτολογώντας πως έπρεπε οι γυναίκες με τα μαγιό να απομακρυνθούν γιατί θα… λιώσει το χιόνι.
Οι χίλιες (ακριβώς) Ρωσίδες με μαγιό μέσα στο χιόνι, τελικά έσπασαν το ρεκόρ Γκίνες, και έτσι το θέρετρο του Σότσι, πήρε τα ηνία από ένα άλλο θέρετρο στη Σιβηρία, που μέχρι χθες κρατούσε τα σκήπτρα στο Γκίνες για τις περισσότερες γυναίκες που έμειναν ταυτόχρονα με μαγιό μέσα στο χιόνι. Φυσικά στο ρεκόρ συμμετείχαν και άνδρες αλλά και μικρά παιδιά, όλοι με μαγιό μέσα στο χιόνι.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.