Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΩΡΑΙΕΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΙΚΕΣ... ΤΩΡΑ: ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ - ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΣΤΑΔΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το υπουργείο Οικ...




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ομόνοια και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών, το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν οι πυροσβέστες.
Όπως καταγγέλλουν "ο πρωθυπουργός είχε δεσμευθεί για την ομογενοποίηση του καθεστώτος εργασίας στο Πυροσβεστικό Σώμα και δεν έκανε τίποτα".

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν πως δουλεύουν σε τρεις κατηγορίες και...ταχύτητες, μιας και υπάρχουν οι μόνιμοι πυροσβέστες, οι πυροσβέστης με πενταετή σύμβαση και οι συμβασιούχοι, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα.

"Είχαν δεσμευθεί για πέντε βασικά πράγματα και δεν έκαναν τίποτα", λέει στο newsit.gr το μέλος της ομοσπονδίας πυροσβεστών, κ. Γιάννης Παπαναστασίου. 

Οι πυροσβέστες ζητούν την υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ σε μια σειρά θεμάτων για 1320 πυροσβέστες συμβασιούχους και πενταετούς υποχρέωσης , όπως: Ομογενοποίηση Προσωπικού με την ένταξη των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης στο Μόνιμο Πυροσβεστικό Προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος. Απορρόφηση των επιλαχόντων επιτυχόντων του διαγωνισμού Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης. Ένταξη των συναδέλφων του 2009 στον πίνακα επιτυχόντων Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης. Διατήρηση του θεσμού του Συμβασιούχου Πυροσβέστη και χρονική επέκταση της σύμβασης των εποχικών υπαλλήλων. Άμεση υπογραφή του Καθηκοντολογίου των Π.Π.Υ από τα αρμόδια Υπουργεία.
Στην πορεία συμμετέχουν περίπου 300 άτομα . Στο τέλος της κινητοποίησης αντιπροσωπεία τους θα μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου προκείμενου να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
http://www.newsit.gr/ellada/Sto-dromo-oi-Pyrosvestes-Kleisti-i-Stadioy/602165

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.