Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ... ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ ΑΦΓΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΠΟΤΑ ΑΠΟ ΦΟΡΤΗΓΟ!!!

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών έλαβε χώρα στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Πύλη Ε1 της Ακτής Βασιλειάδη του λιμανιού του Πει...

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών έλαβε χώρα στον χώρο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Πύλη Ε1 της Ακτής Βασιλειάδη του λιμανιού του Πειραιά.

Υπήρξε ένας τραυματίας, 18 ετών, που μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας από όπου και εξήλθε. Από το εν λόγω συμβάν συνελήφθησαν ένας 20χρονος καθώς και ο 18χρονος τραυματίας, Αφγανοί μετανάστες.

Συνελήφθη επίσης, για απόπειρα κλοπής ένας ανήλικος Αφγανός, ο οποίος εντοπίστηκε νωρίτερα από κλιμάκιο στελεχών της ομάδας ΔΙΑΣ, στην περιοχή της Πύλης Ε1 του Κεντρικού Λιμένα Πειραιά, εντός σταθμευμένου φορτηγού οχήματος δημοσίας χρήσεως στο οποίο δεν επέβαινε κανείς, κατά την προσπάθειά του να προβεί σε κλοπή μέρους του φορτίου του, το οποίο αποτελούνταν από αλκοολούχα ποτά.

Σε 3.280 ανέρχονται οι μετανάστες και πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο λιμάνι του Πειραιά, στον επιβατικό σταθμό της πύλης Ε1 και στην Πέτρινη Αποθήκη, ενώ μετακίνηση ατόμων προς τη δομή φιλοξενίας στο Σκαραμαγκά θα πραγματοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών.

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.