Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΑ: Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ!!!

Ο Τούρκος Ουφούκ Ολούτας (Ufuk Olutas), διευθυντής σπουδών εξωτερικής πολιτικής στο τουρκικό Ίδρυμα SETA που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, και...

Ο Τούρκος Ουφούκ Ολούτας (Ufuk Olutas), διευθυντής σπουδών εξωτερικής πολιτικής στο τουρκικό Ίδρυμα SETA που εδρεύει στην Ουάσιγκτον, και παριστάνει το τουρκικό think tank (δεξαμενή σκέψης), άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει πιθανότητα οι ρωσικές δυνάμεις στην Κριμαία να δεχθούν επίθεση από Τατάρους – Τούρκους.

Σε μια ομιλία του που έδωσε σε μια συνάντηση στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Ολούτας είπε ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου θα συσκεφθεί με τον ηγέτη των Τάταρων της Κριμαίας στο Κίεβο, ώστε να συμφωνήσουν στην εκπαίδευση ταταρικών ένοπλων ομάδων με στόχο να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στις ρωσικές δυνάμεις.

«Ο αφοσιωμένος σύμμαχός μας, η Σαουδική Αραβία, προσφέρθηκε να παράσχει όλα τα εφόδια, εγκαταστάσεις εκπαίδευσης και εκρηκτικά για τους Τατάρους της Κριμαίας», είπε ο Ολούτας, επαναλαμβάνοντας την ισχυρή συμμαχία της Τουρκίας όχι μόνο με τη Σαουδική Αραβία αλλά και με το Κατάρ.

Να σημειωθεί εδώ ότι τον Δεκέμβριο του 2015, και ενώ οι σχέσεις Τουρκίας – Ρωσίας είχαν γίνει ψυχροπολεμικές εξαιτίας της κατάρριψης του ρωσικού βομβαρδιστικού από τους Τούρκους, ο Νταβούτγολου συναντήθηκε με τον πληρεξούσιο της ουκρανικής Προεδρίας για θέματα Τατάρων και πρόεδρο της της Συνέλευσης των Τατάρων της Κριμαίας, Μουσταφά Ντζεμίλεφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.