Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ;;; ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!! ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΑΜΥΝΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ...

Ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα στην Ειδομένη. Όπως επιβεβαιώνουν τα πλάνα από τις κάμερες, οι Σκοπιανοί αστυνομικοί κατά ...

Ένα ακόμα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σήμερα στην Ειδομένη. Όπως επιβεβαιώνουν τα πλάνα από τις κάμερες, οι Σκοπιανοί αστυνομικοί κατά τα σημερινά επεισόδια με μετανάστες στην Ειδομένη πέρασαν μπροστά... από τον φράχτη στα σύνορα και επιχειρούσαν με δακρυγόνα και σφαίρες καουτσούκ εντός του ελληνικού εδάφους!
Οι μετανάστες που προσπάθησαν να ρίξουν τον φράχτη και να περάσουν στο έδαφος των Σκοπίων, κατάφεραν να παραβιάσουν την διπλή περίφραξη σε ένα σημείο.
Τότε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας των Σκοπίων που βρίσκονταν πίσω από την διπλή περίφραξη πέρασαν μπροστά από τον φράχτη και σε σχηματισμό προσπάθησαν να απωθήσουν τους μετανάστες εξαπολύοντας εναντίον του πλήθους χημικά, χειροβομβίδες κρότου λάμψης αλλά και πλαστικές σφαίρες.

Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας αρνείται κατηγορηματικά ότι Σκοπιανοί αστυνομικοί πέρασαν σε ελληνικό έδαφος, απωθώντας τους πρόσφυγες, στα σημερινά επεισόδια στην Ειδομένη.
«Σε καμία περίπτωση δεν έγινε φυσική παραβίαση των βόρειων συνόρων», ανέφεραν πηγές του υπουργείου, σύμφωνα με το Mega. «Το κέντρο επιχειρήσεων κατέγραψε στις 12:30 απόπειρα να περάσουν οι πρόσφυγες τα σύνορα. Απωθήθηκαν βίαια, με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης από αστυνομικούς, που δεν πέρασαν στο ελληνικό έδαφος», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Ομως, βίντεο που μετέδωσε το Mega, δείχνει τις δυνάμεις των Σκοπίων να έχουν περάσει από το φράχτη, στο σημείο που κατάφεραν να τον ρίξουν οι πρόσφυγες, προκειμένου να τους απωθήσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.