Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ Κ@ΛΟ!» ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΒΡΕΤΑΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΝ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΑΡΠΑ ΤΗΣ!

Μια μακροχρόνια φίλη του Ντέιβιντ Κάμερον, που δεν έμελλε να γίνει κάτι παραπάνω, μιλά με ειλικρίνεια για τον χαρακτήρα του Βρετανού ...



Μια μακροχρόνια φίλη του Ντέιβιντ Κάμερον, που δεν έμελλε να γίνει κάτι παραπάνω, μιλά με ειλικρίνεια για τον χαρακτήρα του Βρετανού πρωθυπουργού, σκανδαλίζοντας με τις αποκαλύψεις για το διαχυτικό του χαρακτήρα και το πως «δεν απολαμβάνει την συντροφιά των γυναικών, εκτός και αν εργάζονται γι' αυτόν».

Η Βρετανή δημοσιογράφος Πετρονέλα Γουάιτ γνωστοποίησε μια σειρά από λεπτομέρειες σχετικά με τον Ντέιβιντ Κάμερον σε στήλη της. Οπως υποστηρίζει την φλέρταρε σε αρκετές περιπτώσεις.
«Τα ραντεβού της με τον Ντέιβιντ Κάμερον και τα θαυμάσια ζεστά του χέρια: Η νύχτα που την προσκάλεσε για καφέ και η εμμονή του να χαϊδεύει την εσάρπα της», είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της Daily Mail, που προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.
Τι γράφει, όμως, η Γουάιτ;
«Ο χορός μοιάζει πολύ με την πολιτική. Σε έναν χορό, υπήρξε διαχυτικότητα από την πλευρά του», θυμάται η Wyatt.
«Κάποια στιγμή, τα χέρια του άγγιξαν τα οπίσθιά μου και εγώ του τα έβγαλα. Αναμφίβολα ήταν μια ακούσια κίνηση. Είχε μια φρεσκάδα στους τρόπους του, γενικότερα.
Εκείνη την εποχή, ο Ντέιβιντ ζούσε στο Νότινγκ Χιλ και εγώ βορειότερα. Η νύχτα ήταν ψυχρή και εγώ είχα εντυπωσιαστεί από την στάση και τη συμπεριφορά του, όταν προσφέρθηκε να με πάει σπίτι, καθώς ήταν λίγο έξω από τον δρόμο του
''Ωχ, όχι'', είπε, ''θα πρέπει να πάμε πρώτα από το δικό μου σπίτι''.

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να πως λίγα λόγια για τον Ντέιβιντ. Οι επικριτές του πρωθυπουργού ισχυρίζονται πως δεν έχει πραγματικές πεποιθήσεις. Λένε πως είναι ένας πρώην ευρωσκεπτικιστής που έχει αλλάξει θέση από τον οπορτουνισμό για χάρη ''σκιερών ευρωπαϊκών ευκαιριών'', ως ένας αντί-ευρωπαιστής επιχειρηματίας, όπως λέχθηκε πρόσφατα, ένας άνθρωπος χωρίς ιδιότητες, που είναι τόσο εφήμερος όσο ο ατμός, ένα πολιτικό φύσημα στον άνεμο.
Ο Ντέιβιντ Κάμερον, που ήξερα, είχε αξίες. Πίστευε στον ρεαλισμό, στην μετριοπάθεια, στον συμβιβασμό, στην προσωπική επιβίωση, ακόμη και αν αυτό σήμαινε τη θυσία φίλων, μερικές φορές. Αυτό δεν είναι απαραίτητα ελάττωμα για έναν πολιτικό.
Τέτοια χαρακτηριστικά δείχνουν ένα ασφαλές και σταθερό χέρι στο τιμόνι και από την στιγμή που γνώρισα τον Ντέιβιντ μέχρι τη στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο, δεν έχει κάνει κανένα λάθος σοβαρό πολιτικό υπολογισμό», αναφέρει η δημοσιογράφος.
Γυρνώντας στη βραδιά, που τη γυρνούσε σπίτι, σύμφωνα με την Γουάιτ, τότε που ο Ντέιβιντ Κάμερον ήταν σύμβουλος του Νόρμαν Λαμόντ, εκείνη δεν ενέδωσε στην πρόσκλησή του.
«Οταν το ταξί σταμάτησε στο διαμέρισμά του στο Νότινγκ Χιλ και μου είπε: '' Περιμένω να ανέβεις επάνω''.

Η Πετρονέλα δεν ενέδωσε, εκείνος, όμως, την κάλεσε στο τηλέφωνο και βρέθηκαν να χορεύουν σε άλλο πάρτυ.
Τότε που ο Κάμερον πήρε ολίγον τι ξεδιάντροπα την εσάρπα που φορούσε και τη φόρεσε ο ίδιος.
«Επαιρνε αέρα και ''άπλωνε χέρι''...», θυμάται.
Παρά τον ερωτισμό, οι δύο τους δεν ήταν γραφτό να είναι μαζί και δεν έκαναν ποτέ σχέση.
Για την ιστορία, η Πετρονέλα Γουάιτ είναι η πρώην σύντροφος του αντιπάλου του Βρετανού πρωθυπουργού, Μπόρις Τζόνσον.
Προς το παρόν, για τις αποκαλύψεις, ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.