Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΠΕΤΡΟΥΛΑ...ΜΕΡΙΚΕΣ «ΚΥΡΙΕΣ» ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ

Όταν τα δείχναμε εμείς οι άλλοι κοιμόντουσα ν. Θα θυμάστε ασφαλώς μια από τις «χρυσές» ιδέες του «γκουρού» της τηλεόρασης, Σταμάτη Μα...



Όταν τα δείχναμε εμείς οι άλλοι κοιμόντουσα
ν. Θα θυμάστε ασφαλώς μια από τις «χρυσές» ιδέες του «γκουρού» της τηλεόρασης, Σταμάτη Μαλέλη. Με την πρώτη είσοδο της Πετρούλας στο πλατό, το δελτίο καιρού δεν θα ήταν ποτέ πια το ίδιο.



Ξανθιά με μίνι φούστα... ντεκολτέ... σορτσάκι... μαγιό και πάει λέγοντας, παρουσιαζόταν συνήθως σε διάφορους ρόλους: δασκάλα, γατούλα, νοσοκόμα, αφελής κορασίδα... σε ένα σόου που συνήθως διαρκούσε 2-3 λεπτά και ερχόταν για να κλείσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και το σπίτι όποιου δύσμοιρου κοιτούσε πιο λάγνα την οθόνη με τη σύζυγο στο πλευρό του.





Οι εποχές αυτές τελείωσαν λίγο μετά την έλευση της τρόικα στη χώρα, αν και η Πετρούλα πρόλαβε να υποδεχτεί τον αμήχανο πλην χαμογελαστό Πόουλ Τόμσεν (Θυμάστε; Με την Πετρούλα τον μάθαμε και ως Mr Blue-eyes).

Τώρα, ήρθε και η ώρα της Αμερικής. Εκεί οι ΗΠΑ αντεπιτίθενται με τα δικά του κορίτσια «παντός καιρού». Και εκεί είναι πολλά...
Δείτε τα, όπως τα παρουσιάζει το The Richest.com:

14. Evelyn Taft:



Πέρασε τα παιδικά της χρόνια σε Γαλλία, Ισραήλ και Λονδίνο. Έμαθε αγγλικά βλέποντας... το κανάλι του καιρού.

13. Megan Glaros: ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.