Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΤΣΙ; ΜΕ ΛΑΠ ΤΟΠ 20ΕΤΙΑΣ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ MAC LAREN F1, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

H McLaren συνεχίσει να χρησιμοποιεί laptop των ’90s. Eίναι τα μόνα που μπορούν να κάνουν τη δουλειά! Όλοι μας σχεδόν κουβαλάμε στην τσέπ...


H McLaren συνεχίσει να χρησιμοποιεί laptop των ’90s. Eίναι τα μόνα που μπορούν να κάνουν τη δουλειά!


Όλοι μας σχεδόν κουβαλάμε στην τσέπη σούπερ-υπολογιστές μέσω των κινητών τηλεφώνων, των τάμπλετ και των laptop, αλλά καμία φορά η «αρχαία» τεχνολογία είναι αυτή που κάνει τη δουλειά.

Για του λόγου το ασφαλές, απλώς να αναφέρουμε ότι ένα laptop 20 ετών, ένα Compaq Compaq LTE 5280 είναι αυτό που παίζει ζωτικό ρόλο στη συντήρηση της McLaren F1 που η αξία της αποτιμάται σε πολλά εκατομμύρια.

Το Jalopnik έκανε μια βόλτα στο τμήμα των McLaren Special Operations και στο εργαστήριό τους, όπου τα laptop της Compaq εξακολουθούν να υπηρετούν, όπως ακριβώς έκαναν τη δεκαετία του ’90, εποχή κατά την οποία η διαστημικής τεχνολογίας McLaren F1 ήταν ακόμη στην παραγωγή. Κάπου 100 από τα 106 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν υφίστανται εν λειτουργία και με τη σκέψη ότι καθένα από αυτά στοιχίζει πάνω κάτω πέντε εκατομμύρια ευρώ, η λεπτομέρεια στη συντήρησή τους αποτελεί υψηλή προτεραιότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=604795&catid=43&utm_source=tlife.gr&utm_medium=website&utm_campaign=firstpage

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.