Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ...!1! ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΥΨΩΝΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ... ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ISIS

Ανάμεσα στα ευρήματα βρίσκονται δύο υποπολυβόλα, τρία πιστόλια, ένα αεροβόλο τροποποιημένο να δέχεται κανονικές σφαίρες, πυρομαχικά, μαχα...


Ανάμεσα στα ευρήματα βρίσκονται δύο υποπολυβόλα, τρία πιστόλια, ένα αεροβόλο τροποποιημένο να δέχεται κανονικές σφαίρες, πυρομαχικά, μαχαίρια και μία σημαία του Ισλαμικού Κράτους
Κρυψώνα με βαρύ οπλισμό, η οποία κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο Ισλαμικό Κράτος, ανακάλυψε η ισπανική αστυνομία, κατά τις έρευνές της στην περιοχή της Θέουτα, στη Βόρεια Αφρική, η οποία ανήκει στην επικράτεια της Ισπανίας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ανάμεσα στα ευρήματα βρίσκονται δύο υποπολυβόλα, τρία πιστόλια, ένα αεροβόλο τροποποιημένο να δέχεται κανονικές σφαίρες, πυρομαχικά, μαχαίρια και μία σημαία του Ισλαμικού Κράτους.

Η κρυψώνα εντοπίστηκε την Πέμπτη, κοντά στην περιοχή Μιραμπόρ ντε Μπενζού, στον ανατολικό τομέα της Θέουτα. Πριν από μήνες, η αστυνομία είχε συλλάβει ένα μέλος των τζιχαντιστών, ο οποίος λειτουργούσε ως σύνδεσμος με το Ισλαμικό Κράτος και οργανωτής ομάδων δράσης στην Ισπανία, με σύνδεση στην πλευρά του ισπανικού εδάφους στη Βόρεια Αφρική.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.