Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ Μ@Λ@ΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ...! ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΑΠΟ STAR ΘΑ ΝΤΥΣΟΥΜΕ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ....

ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΧΟΡΑΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΙΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ..  Πολιτικό σάλο προκαλεί η εγκατάσταση το αμέσως επόμενο δι...


ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ - ΧΟΡΑΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΣΤΟ ΔΕΛΙΤΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑΡ.. 

Πολιτικό σάλο προκαλεί η εγκατάσταση το αμέσως επόμενο διάστημα Τούρκων αξιωματούχων στα νησιά του Αιγαίου, προκειμένου να επιβλέπουν από κοντά την επαναπροώθηση μεταναστών από τα ελληνικά νησιά, ώστε αυτή να υλοποιείται μέσα σε 48 ώρες.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του STAR και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα, έδωσε διευκρινίσεις για το θέμα. Μάλισταεπιχείρησε να ειρωνευτεί, όσους αντιδρούν.

«Μαζί με την Frontex ,υπό την ελληνική αστυνομία, οι Τούρκοι αξιωματούχοι θα κάνουν την καταμέτρηση των μεταναστών, οι οποίοι σε δύο ημέρες θα γυρίσουν πίσω στην Τουρκία. Θα είναι μια διεθνής διαδικασία» είπε ο κ.Μουζάλας.

Στο ερώτημα του Βαγγέλη Γκούμα, «αν οι Τούρκοι αξιωματούχοι θα φορούν στολές», ο υπουργός απάντησε «αυτά είναι σκανδαλιστικές λεπτομέρειες! Πάτε να φτιάξετε εικόνα και δεν είναι καλό! Θα είναι ντυμένοι... τσολιάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.