Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ «ΠΟΤΑΜΙ»...;;; Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ....

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν πλέον ότι εκτιμούν ιδιαιταίρως τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού στο θέμα της κυβερνη...


Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν πλέον ότι εκτιμούν ιδιαιταίρως τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού στο θέμα της κυβερνητικής κρίσης. Αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει προχωρήσει κάποια κίνηση ούτε εκ μέρους του κυβερνώντος κόμματος, ούτε και από την πλευρά της Σεβαστουπόλεως.
Πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι στη συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου τέθηκε και το θέμα του ανασχηματισμού του υπουργικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η αλλαγή του κυβερνητικού σχήματος μπορεί να είναι μια διέξοδος ώστε ο κ. Τσίπρας να απομακρύνει τον κ. Μουζάλα χωρίς να παραδεχθεί ότι υποχώρησε μπροστά στην απαίτηση του κ. Καμμένου να εκπαραθυρώσει τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ωστόσο, η κόντρα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων με αφορμή το γλωσσικό ολίσθημα του Γιάννη Μουζάλα μπορεί να έχει μεγάλες επιπτώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.