Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!!

Η Αθήνα έχει ενημερώσει Σκόπια και Σόφια, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι διακινούνται εκ νέου χάρτες για πέρασμα από τα βόρεια σύνορα της Ε...

Η Αθήνα έχει ενημερώσει Σκόπια και Σόφια, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι διακινούνται εκ νέου χάρτες για πέρασμα από τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και δεν αποκλείεται να μοιραστούν ξανά χαρτιά στους απελπισμένους της Ειδομένης.
Τους αρμόδιους έχει απασχολήσει πολύ το γεγονός ότι άτομα που συστήνονται ως μέλη ΜΚΟ ή εθελοντές δημιουργούν λάθος εικόνα και πουλάνε ψεύτικη ελπίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομα γνωστά στον αντιεξουσιαστικό χώρο, που έχουν μεταβεί τα τελευταία 24ωρα στα σύνορα από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και από χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία.
Μέχρι στιγμής, στην Ειδομένη έχουν καταγραφεί συνοικά 15 ΜΚΟ, ωστόσο προκύπτουν από τις αρχές τέσσερα σοβαρά ερωτηματικά για τέσσεις από αυτές. Χαρακτηριστικό είναι ότι εκτός από την ιατρική περίθαλψη και σίτιση έχουν εμφανιστεί ΜΚΟ για «εμπορία ανθρώπων».


www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.