Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΡΑΛΟ: ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ... ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΛΑΣΗ!!!

Χαός προκλήθηκε στο Μπράλο, καθώς αστυνομικοί επέτρεψαν τη διέλευση σε νταλίκες και φορτηγά στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, παρά τις κιν...

Χαός προκλήθηκε στο Μπράλο, καθώς αστυνομικοί επέτρεψαν τη διέλευση σε νταλίκες και φορτηγά στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, παρά τις κινητοποιήσεις των αγροτών που έχουν κόψει στα δύο το εθνικό οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων και αγροτών, οι αστυνομικοί επέτρεψαν σε φορτηγά να περάσουν, με αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο, αλλά και έντονες αντιδράσεις εναντίον της αστυνομικής δύναμης που προχώρησε σε αυτή την ενέργεια.

Η αστυνομία, όπως καταγγέλλουν οι αγρότες, επέστρεψε -χωρίς να ενημερώσει κανέναν από το μπλόκο- σε οχήματα να περάσουν, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστιες ουρές στο Μπράλο.

Οι αγρότες κατηγροούν την ΕΛ.ΑΣ ότι έπαιξε ύποπτο παιχνίδι ώστε να δημιουργηθεί κοινωνικός αυτοματισμός και να ένταση με τους οδηγούς και τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.