Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΔΟΛΙΑ Η ΜΑΝΑ.... Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΚΟΤΩΘΕΙ... ΚΙ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ...

Νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα, το τραγικό αυτό γεγονός συνέβη μια μέρα μετ...



Νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα, το τραγικό αυτό γεγονός συνέβη μια μέρα μετά το σάλο που προκλήθηκε από το τραγούδι του με αναφορά στα "Κατεχόμενα".

Ο αγαπημένος τραγουδιστής της νεολαίας ήταν γνωστό ότι λάτρευε τη μητέρα του, Αθηνά, για την οποία μάλιστα είχε γράψει και τραγούδι. Σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε δηλώσει: «Την αγαπώ πολύ. Έχω αφήσει την διαχείριση στη μητέρα μου επειδή δεν είμαι οικονόμος. Αλλιώς δεν γλυτώνουμε με τίποτα! Παίρνω τον φάκελο, τσιμπάω το ένα πέμπτο και τα άλλα τα στέλνω στη μάνα μου».

Και εκείνη όμως καμάρωνε για την επιτυχία που σημείωνε ο γιος της. Σήμερα μάλιστα το πρωί, ανέβασε και δυο φωτογραφίες στο προφίλ της στο facebook, ως πρόμο της αυριανής πρεμιέρας του στο Teatro, μαζί με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως το upload έγινε στις 10 το πρωί, μιάμιση ώρα μετά το θάνατο του γιου της, για τον οποίο δεν είχε ακόμα ενημερωθεί.

Δείτε τις δυο φωτογραφίες που ανέβασε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.