Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 107 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!

Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία αφού μέχρι τώρα το έχουν δει περισσότεροι από 107.505.364 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, και όχι άδικα...

Έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία αφού μέχρι τώρα το έχουν δει περισσότεροι από 107.505.364 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, και όχι άδικα αφού πρωταγωνιστεί η «τεράστια» Vanessa Hessler
Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι Βανέσα γεννήθηκε στην Ρώμη στις 21 Ιανουαρίου 1988 από μητέρα Ιταλίδα και πατέρα Αμερικανό. Έζησε στη Ρώμη μέχρι τα 8 της χρόνια και μετά μετακόμισε στην Ουάσιγκτον όπου ο πατέρας της εργάζονταν σαν ανταποκριτής σε Ιταλικές εφημερίδες. Επέστρεψε στην Ιταλία το 2002 και άρχισε να εργάζεται σαν μοντέλο. Ακολούθησαν εμφανίσεις σε επιδείξεις μόδας, περιοδικά, διαφημίσεις και στην τηλεόραση. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό χάρη στη διαφήμιση της «Alice», μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ευρυζωνικού ίντερνετ, θυγατρικής της Telecom Italia.

To 2005 έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο με την κωμωδία Natale a Miami, όπου και το σχετικό απόσπασμα video που ακολουθεί.. και έσπασε όλα τα ταμεία ..

Η επόμενη ταινία της είναι το Astérix aux Jeux Olympiques (2008) όπου θα υποδυθεί το ρόλο της πριγκίπισσας Ειρήνης, δίπλα στους Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κλοβίς Κορνιγιάκ και Αλέν Ντελόν.

Αυτή την εποχή ζει ανάμεσα σε Ρώμη και Ουάσιγκτον και είναι το κεντρικό πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες εταιρειών όπως Baby Star, Nara Camicie και Gilli. Στο παρελθόν είχε εμφανιστεί στις καμπάνιες εταιρειών όπως οι Calvin Klein, Giorgio Armani, L'Oréal και Ferrero.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Video αυτό έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία αφού μέχρι τώρα το έχουν δει περισσότεροι από 107.505.364 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου, και όχι άδικα αφού πρωταγωνιστεί η «τεράστια» Vanessa Hessler.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.