Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

OTAN O XΑΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΙΑ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ... ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: ΓΥΝΑΙΚΑ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΜΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ!

Οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ καταγράφουν ένα απίστευτο περιστατικό με ένα αυτοκίνητο να εισβάλλει ξαφνικά μ...



Οι εικόνες από την κάμερα ασφαλείας του σούπερ μάρκετ καταγράφουν ένα απίστευτο περιστατικό με ένα αυτοκίνητο να εισβάλλει ξαφνικά μέσα στον χώρο ενώ μία πελάτης αποφεύγει από θαύμα τον θάνατο

Το να βρίσκεσαι μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ και ξαφνικά να αποτελείς θέαμα σε όλο τον πλανήτη δεν είναι και ένα από τα πιο απλά πράγματα του κόσμου. Ιδίως όταν ο λόγος για τον οποίο μαζεύεις τα views στο YouTube είναι ότι καταφέρνεις να ζεις έχοντας αποφύγει για λίγα εκατοστά ένα αυτοκίνητο που ξαφνικά μπαίνει με δύναμη μέσα στο κατάστημα.

Το περιστατικό έγινε τις βραδυνές ώρες του Σαββάτου σε σούπερ μάρκε του Σίδνεϊ της Αυστραλίας όπου ένα Τογιότα με τον οδηγό προφανώς να έχει χάσει τον έλεγχο εισβάλλει από το πουθενά και με φουλ το γκάζι μέσα σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ. Η κυρία που μέχρι εκείνη την στιγμή ψώνιζε ανέμελη εξαφανίζεται πίσω από το αυτοκίνητο, όμως όπως μαθαίνουμε ήταν τόσο τυχερή που για μόλις λίγα εκατοστά δεν παρασύρθηκε.

Όπως βλέπουμε ο οδηγός τα έχει κυριολεκτικά χαμένα, ενώ παράλληλα έχει ανοίξει και ο αερόσακος, κάτι το οποίο δείχνει την σφοδρότητα της σύγκρουσης. Το κατάστημα βεβαίως έγινε... καλοκαιρινό, αλλά πέρα από αυτό, το μόνο θετικό είναι ότι κανείς δεν έπαθε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.