Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ «ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ KYLAKOV»... ΒΙΝΤΕΟ

Το Ρωσικό πολεμικό Ναυτικό έδωσε την ευκαιρία σε δημοσιογράφους να δουν απο κοντά και εν πλω το Καταστροφέα των Υποβρυχίων που έχε...



Το Ρωσικό πολεμικό Ναυτικό έδωσε την ευκαιρία σε δημοσιογράφους να δουν απο κοντά και εν πλω το Καταστροφέα των Υποβρυχίων που έχει καταπλεύσει στο συριακό λιμάνι της Λατάκειας με σκοπό να συνδράμει τα Ρωσικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο για την εκτέλεση της αποστολή τους!

Το «Αντιναύαρχος Kulakov» είναι μια από τις οκτώ φρεγάτες της κατηγορίας του που σήμερα είναι σε λειτουργία στο Ρωσικό πολεμικό Ναυτικό. Ο κύριος σκοπός του είναι να εντοπίσει και να καταστρέψει εχθρικά υποβρύχια, που σημαίνει ότι η ανάπτυξή του Σκάφους στη Μεσόγειο είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό υποστηρικτικό ρόλο.

Ενώ φύλαγε τη Ρωσική Αρμάδα ανοικτά της Λατάκια, το Σκάφος εντόπισε να παρακολουθούν τον Ρωσικό Στόλο αρκετά υποβρύχια (αγνώστου εθνικότητας) που έχουν σταλεί εκεί σε αποστολές αναγνώρισης ανοικτά των ακτών της Συρίας, αν και δεν συμμετείχε σε πολεμικές αποστολές.

Το «Αντιναύαρχος Kulakov» διαθέτει για τις ανάγκες της έρευνας και διάσωσης ελικόπτερο τύπου Kamov Ka-27PS, που είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης παντός καιρού !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.