Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ....» ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΚΕΤΑ ΤΗΣ.... ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Μελβούρνη! Η 20χρονη Ελληνίδα κέρδισε την Yafan Wang με 2-1 σετ και πανηγύρισ...


Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη Μελβούρνη! Η 20χρονη Ελληνίδα κέρδισε την Yafan Wang με 2-1 σετ και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης. Έτσι προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open! Όπως θα δείτε και στο βίντεο κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά το τέλος η Μαρία γνώρισε την αποθέωση από τους ομογενείς που ζουν στην Αυστραλία και υπέγραψε πολλά αυτόγραφα.



Η Μαρία Σάκκαρη είναι τενίστρια που ήδη θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο.

Η καλύτερη στιγμή της στο τένις ήταν στο Grand Slam main draw του US Open το 2015. Το 2016 ξεκίνησε καλά για την νεαρή τενίστρια που κατάφερε να κερδίσει την Γιαφάν Γουάνγκ στη Μελβούρνη με 2-1 σετ και να πάρει την πρόκριση στο 2ο γύρο του Αυστραλιανού Open!

Γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1995 στην Αθήνα. Η μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου έπαιζε και η ίδια επαγγελματικό τένις καθώς και ο παππούς της, Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.