Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

Μια έρευνα που διενεργήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο ασχολήθηκε με το θέμα και κατέληξε στο συμπέρασμα: Η Ισλανδία είναι η χώρα που οι άνθρ...



Μια έρευνα που διενεργήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο ασχολήθηκε με το θέμα και κατέληξε στο συμπέρασμα: Η Ισλανδία είναι η χώρα που οι άνθρωποι πιστεύουν ελάχιστα στον θεό.

Σύμφωνα με την έρευνα μόλις 1 στους 2 πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού. Και τούτο παρότι μόλις πριν από δύο δεκαετίες, θρήσκοι ήταν το 90% του πληθυσμού της.

Εντυπωσιακό εύρημα της παγκόσμιας έρευνας είναι πως οι νέοι μεταξύ 15-25 ετών δεν πιστεύουν ότι ο θεός έφτιαξε τον κόσμο, αφού ούτε ένα (0,0%) δεν βρέθηκε να απαντά θετικά στο σχετικό ερώτημα.

Εκπρόσωπος της ισλανδικής κυβέρνησης, αρμόδιος για τα θέματα παιδείας τόνισε αναφορικά με τα ευρήματα της έρευνας: «το γεγονός πως οι Ισλανδοί τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια επιλέγουν να σπουδάσουν, να επενδύσουν δηλαδή στην ανάπτυξη του πνεύματος και των επιστημών είναι ένα από τα στοιχεία που μπορεί να τους οδηγούν μακριά από το θρησκευτικό δόγμα».

apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.