Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΙΜΟΝΟ: ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΛΩΝΑ... ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΛΑΜΠΡΟΥ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ!!!

Την πλήρη στήριξή του στο Νίκο Ρωμανό εξέφρασε ο κ. Πέτρος Δαμιανός, διευθυντής του Γυμνασίου - Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης...

Την πλήρη στήριξή του στο Νίκο Ρωμανό εξέφρασε ο κ. Πέτρος Δαμιανός, διευθυντής του Γυμνασίου - Λυκείου του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα.

Σχολιάζοντας την επιστολή που έστειλε ο Ρωμανός στον Athens Indymedia υπογραμμίζει ότι η περίοδος είναι εξαιρετικά ευαίσθητη και συναισθηματικά φορτισμένη για τον νεαρό, ενόψει μάλιστα της επετείου των εφτά χρόνων από τη στυγερή δολοφονία του φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Ο Νίκος έχει κουραστεί και έχει αρχίσει να θυμώνει» αναφέρει ο κ. Δαμιανός στο Έθνος, τονίζοντας ότι διαφέρει μακράν από το άτομο που σκιαγραφούν τα κείμενα του.

«Στην πράξη είναι ένα παιδί που θέλει να ζήσει, να δημιουργήσει, να παλέψει για τη ζωή του» τονίζει. «Οι νέοι άνθρωποι θέλουν χρόνο και αυτόν έχουμε καθήκον να τους τον δώσουμε. Χρόνο να συγκρατήσουν την προσωπικότητα, τη σκέψη, την ιδεολογία τους, ανεξαρτήτως από το είδος αυτής. Τα παιδιά δεν μπορούν να απομονώνονται, αλλά η σκέψη τους πρέπει να συμμετέχει στην κοινωνική ώσμωση και να αναπτύσσεται σε συνάρτηση με αυτή. Εξάλλου δεν κερδίζει κανείς όταν μια ήδη ασφυκτική κατάσταση δέχεται μεγαλύτερη πίεση. Το καζάνι θέλει εκτόνωση, όχι μεγαλύτερη πίεση» είπε ο κ. Δαμιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.