Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ... ΠΕΘΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Η 42ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

] Στη θλίψη βυθίστηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων η περιοχή του Πύργου και της Ηλείας ευρύτερα. Η 42χρονη σύζυγός γνωστού ποδοσφαιριστ...

]


Στη θλίψη βυθίστηκε τη νύχτα των Χριστουγέννων η περιοχή του Πύργου και της Ηλείας ευρύτερα. Η 42χρονη σύζυγός γνωστού ποδοσφαιριστή, έφυγε ξαφνικά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο σπίτι της στον Πύργο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κόρη της τη βρήκε χωρίς τις αισθήσειις της και ειδοποίησε τον πατέρα της που λίγο νωρίτερα είχε φύγει από το σπίτι για τη δουλειά του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αμαλιάδας.

Μόλις πληροφορήθηκε πως κάτι συμβαίνει προσπάθησε να κρατήσει ψύχραιμη την κόρη του και να ειδοποιήσει φιλικό πρόσωπο που άμεσα θα μπορούσε να βοηθήσει. Μέχρι να φτάσει από την Αμαλιάδα στον Πύργο, είχε επιβεβαιωθεί η τραγική εξέλιξη. Έσπευσε στο νοσοκομείο Πύργου όπου είχε μεταφερθεί η σύζυγός του και εκεί εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές.

Η είδηση του θανάτου της 42χρονης, άρχισε να μαθεύεται ήδη από τη νύχτα, με τους περισσότερους γνωστούς και φίλους του ζευγαριού να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα άκουγαν, ενώ έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του ποδοσφαιριστή για να του συμπαρασταθούν.

Πηγή: ilialive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.