Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ... ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ...

Επιδρομές σε σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποίησαν οι γαλλικές αρχές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Guardian, δε...

Επιδρομές σε σπίτια σε ολόκληρη τη χώρα πραγματοποίησαν οι γαλλικές αρχές, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει ο Guardian, δεν συνδέονται άμεσα με τις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο εφαρμογής αντιτρομοκρατικών ενεργειών.

Οι επιδρομές νομιμοποιούνται από το νόμο του 1995 για το καθεστώς εκτάκτου ανάγκης, όπου δίνει τη δυνατότητα στις αρχές ενισχυμένες εξουσίες για να πραγματοποιούν ελέγχους σε σπίτι «μέρα και νύχτα».

Οι έρευνες από τις Γαλλικές αρχές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουλούζ, τη Γκρενόμπλ, σε προάστια του Παρισιού, στο Καλαί και στα γαλλικά σύνορα με το Βέλγιο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν γίνει αρκετές συλλήψεις.

Η γαλλική αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον Salah Abdeslam που θεωρείται ένας από τους τρεις αδερφούς που έχουν σχέση με τις επιθέσει στο Παρίσι το βράδυ της Παρασκευής.

Πηγή: Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.