Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΝΤΜΠΟΛ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ..

Ένταση προκλήθηκε το πρωί στη συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, όταν η συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα, η Βάσω Πανταζή, απευθυνόμενη...


Ένταση προκλήθηκε το πρωί στη συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής, όταν η συνήγορος του Στάθη Μπούκουρα, η Βάσω Πανταζή, απευθυνόμενη προς το Δικαστήριο, υπέβαλλε ενσταση για τον τρόπο που η πολιτική αγωγή υποβάλλει παραπειςτικές ερωτήσεις με τρόπο που το paintball απο παιχνίδι να μετατραπεί σε δήθεν στρατιωτική εκπαίδευση!!!!!!!

Όταν απο συνήγορο της πολιτικής αγωγής ακούστηκε η λέξη ντροπή, για την ενσταση που υποβλήθηκε, η συνήγορος του Σταθη Μπούκουρα, αντέδρασε έντονα, ζήτησε την ανάκληση της λέξης και επακολούθησε διακοπη του δικαστηρίου για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η συνήγορος του Σταθη Μπούκουρα, επανήλθε μετά την διακοπή με δηλωση της στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: Βάσω Πανταζή (συνήγορος Στ. Μπούκουρα) : «Οι κατηγορούμενοι έχουν δικονομικά δικαιώματα, όταν υποβάλλουμε ενστάσεις δεν είναι δυνατόν να φωνάζουν «ντροπή σας» ....εγώ δεν ντρέπομαι,κάνω τη δουλειά μου. Η ένσταση μου αφορά τον τρόπο που υποβάλλουν συνεχώς την ίδια ερώτηση....είναι παραπειστική. Δείχνουν μια φωτογραφία που παίζουν πέιντμπολ όπου πράγματι είναι με φούμο στα πρόσωπα και στολές παραλλαγής και μιλούν για στρατιωτική εκπαίδευση...». 

Με αυτή την αποστροφή της η υπεράσπιση του πρωην βουλευτή, έκλεισε ενα κύκλο παραπειστικων ερωτήσεων για το εν λογω θέμα και διαφάνηκε η σκληρή υπερασπιστική γραμμή που τηρεί ο Μπούκουρας απέναντι στην πολιτική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.