Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΔΕ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ, ΓΔΥΝΟΝΤΑΙ!!! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ...

Toν προβληματισμό της για αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση εξέφρασε η Μαρινέλλα, μιλώντας στη Real Li...

Toν προβληματισμό της για αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο μας, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση εξέφρασε η Μαρινέλλα, μιλώντας στη Real Life «έξω από τα δόντια»....

Για όσα συμβαίνουν στον κόσμο

«Φοβάμαι πολύ και ξέρω ότι τα χειρότερα έρχονται, δυστυχώς. Και δεν φοβάμαι για εμένα… Έζησα καλά, ερωτεύτηκα, αγαπήθηκα, απέκτησα μια υπέροχη οικογένεια, αναγνωρίστηκε η δουλειά μου, αγαπήθηκα πολύ από τον κόσμο, έβγαλα λεφτά… Φοβάμαι για τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου σε αυτό το σκηνικό θρίλερ που ζούμε καθημερινά. Από τη μια οικογενειακή ανέχεια και από την άλλη βία παντού-δείτε τι έγινε στο Παρίσι» σημειώνει.

Τι την ενοχλεί στην τηλεόραση

«Οι δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και μας έπρηξαν με τέτοιες εκπομπές, που έχουν να κάνουν κυρίως με γκουρμέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον μήνα, έχουν κουτσουρέψει μισθούς και συντάξεις και δίνεις συνταγή με πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζομαι!»

Στη συνέχεια τονίζει πως την ενοχλεί το «overdose κουτσομπολιού». «Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους… Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν—ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!- την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι και το τάδε ρούχο. Άσε με χρυσό μου που έχεις και άποψη» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ποιο πρόσωπο ξεχωρίζει από τις ψυχαγωγικές εκπομπές

«Την Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει ό, τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες –γέμισε ξερόλες η τηλεόραση-. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».

Τέλος, η Μαρινέλλα, αναφέρεται στο γεγονός ότι οι σημερινές τραγουδίστριες στην πίστα «αντί να ντύνονται, γδύνονται». «Βιάζονται να πετύχουν και νομίζουν ότι όσο πιο πολλά πετάξουν, τόσο πιο πολύ θα “ανέβουν” αλλά τρώνε τα μούτρα τους. Τους κάνουν κακό οι μάνατζερ με τις συμβουλές τύπου “ξεπούλα τα όλα”» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.