Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ: ΧΤΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!!! ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!!!

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις των επιτελικών στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριώνς εξαιτίας των α...

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις των επιτελικών στελεχών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριώνς εξαιτίας των αιματηρών επιθέσεων στο Παρίσι που «πάγωσαν» όλον τον πλανήτη.

Η δράση των τζιχαντιστών προκαλεί εύλογες ανησυχίες με αποτέλεσμα οι κρατικές υπηρεσίες να έχουν βάλει στο στόχαστρο ύποπτα ισλαμιστικά στοιχεία στη χώρα μας. Ο στόχος των ερευνών είναι να διαπιστωθεί εάν αυτά αποτελούν μέλη δικτύου τζιχαντιστών που ενδχομένως και να είναι έτοιμα για να δραστηριοποιηθούν όταν τους ζητηθεί.

ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ ανταλλάσσουν πληροφορίες με τις γαλλικές Αρχές για άτομα που έχουν βρεθεί στο στόχαστρο των ερευνών. Μέχρι και χθες είχαν ζητηθεί γενικές πληροφορίες για τουλάχιστον 5 άτομα που θεωρούνται ύποπτοι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος κλιμάκια αξιωματικών της ΕΥΠ αλλά και της αστυνομίας είναι έτοιμα να επέμβουν και θα πραγματοποιηθούν συλλήψεις σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι άτομα τα οποία ήδη παρακολουθούνται κινητοποιούνται.

Ήδη η ΕΥΠ γνωρίζει πρόσωπα και χώρους και τις τελευταίες ημέρες οι παρακολουθήσεις έχουν γίνει ακόμη πιο στενές. Είναι ενδεικτικό ότι έχουν μπει στο μικροσκόπιο ένας χώρος στην Καλλιθέα, αλλά και ένα κατάστημα στον Νέο Κόσμο. Και στους δύο χώρους έχουν εντοπιστεί άτομα με συγκεκριμένη δραστηριότητα τα οποία παρακολουθούνται στενά.

Μάλιστα οι αρχές γνωρίζουν ότι υπάρχει συγκεκριμένο άτομο το οποίο έχει ταξιδέψει από τον Νέο Κόσμο προς τη Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό των δυνάμεων που μάχονται το καθεστώς Άσαντ.

2 σχόλια

  1. Το συγκεκριμένο γεγονός έχει λάβει χώρα λίγο πριν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Μην τρομοκρατείτε το κόσμο άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα μας κάνεις τώρα; Ποιος τρομοκρατεί τον κόσμο; Δεν ξέρουμε τι γίνεται και στην Ελλάδα και στον πλανήτη ολόκληρο και χρειάζεται ο Στόχος για να μας... τρομοκρατήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.