Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ...!!! Ο ΝΤΡΑΜΕΡ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛ ΜΠΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΜΠΑΤΑΚΛΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ...!!!

Βρισκόταν στη σκηνή του συναυλιακού χώρου Μπατακλάν στο Παρίσι, τη μοιραία Παρασκευή όπου τουλάχιστον 89 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις...

eaksadm1

Βρισκόταν στη σκηνή του συναυλιακού χώρου Μπατακλάν στο Παρίσι, τη μοιραία Παρασκευή όπου τουλάχιστον 89 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τις τρομοκρατικές επιθέσεις. Ο ντράμερ του γκρουπ Eagles of Death Metal, Julian Dorio με καταγωγή από την Ατλάντα των ΗΠΑ βίωσε και εκείνος μια απίστευτη εμπειρία καθώς την ώρα που οι ένοπλοι εισέβαλαν στο χώρο, εκείνος και τα λοιπά μέλη διασκέδαζαν το κοινό τους σε μια βραδιά που τίποτα δε προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε.

«Είδε έναν άντρα με ένα αυτόματο όπλο και να ανοίγει πυρ», είπε ο, Michael Dorio που μίλησε τηλεφωνικά με τον αδελφό του λίγο μετά την επίθεση.

Ο 33χρονος Julian είπε στον αδελφό του, ότι τα μέλη της μπάντας έπεσαν στο έδαφος όταν είδαν τους ενόπλους και ακολούθως σύρθηκαν έξω από τις πόρτες, πίσω στα παρασκήνια. «Άκουσαν περισσότερα από ότι είδαν, λόγω του χαμηλού φωτισμού της αίθουσας», είπε ο Michael Dorio. Όταν ο 33χρονος βρέθηκε έξω στο δρόμο, έτρεξε μαζί με τα λοιπά μέλη, στο κοντινό αστυνομικό τμήμα όπου βρήκαν καταφύγιο. Από εκεί, ο Julian Dorio μίλησε με τους γονείς του και τον αδελφό του, πίσω στην Ατλάντα.

«Έζησε μερικές τραγικές στιγμές», είπε ο αδελφός του ντράμερ, και συμπλήρωσε ότι ο «ακουγόταν έντρομος αλλά ευγνώμων», συμπλήρωσε.
eaksadm4eaksadm1eaksadm2
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.