Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗ... 29ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Ο ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!

Επιχείρηση που σχετίζεται με τις επιθέσεις της Παρασκευής (13/11) στο Παρίσι, στην κατοικία ενός συγγενή ενός από τους βομβιστές αυτοκτον...

Επιχείρηση που σχετίζεται με τις επιθέσεις της Παρασκευής (13/11) στο Παρίσι, στην κατοικία ενός συγγενή ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας, πραγματοποίησε απόψε το βράδυ στην ανατολική Γαλλία, η αστυνομία.
«Μια συνοικία με μονοκατοικίες στην κοινότητα Ρομιγί-σιρ-Σεν έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας, οι οποίες ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας δημοσιογράφος ενός τοπικού τηλεοπτικού καναλιού.
Σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στις έρευνες, η επιχείρηση αφορά στον οικογενειακό περίγυρο ενός από τους δράστες της επίθεσης στην αίθουσα συναυλιών Μπατακλάν: ένα Γάλλο 29 ετών γεννημένο στο Κουρκουρόν, κοντά στο Παρίσι.
Ο άνδρας αυτός είχε καταδικαστεί για αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά δεν είχε φυλακιστεί ποτέ. Αναγνωρίστηκε από τις αρχές χάρη στο αποτύπωμα ενός κομμένου δακτύλου…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.