Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΗΣ!!!

Ανώμαλος προσπαθεί να τραβήξει βίντεο κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας. Για κακή του τύχη όμως, ένας περαστικός με αετίσιο μάτι τον έπι...


Ανώμαλος προσπαθεί να τραβήξει βίντεο κάτω από τη φούστα μιας γυναίκας. Για κακή του τύχη όμως, ένας περαστικός με αετίσιο μάτι τον έπιασε στα πράσα και ήρθε άμεσα σε αντιπαράθεση μαζί του για την παράνομη αυτή βιντεοσκόπηση. Ο Gerardo Cruz Barquero ενημέρωσε τον άντρα ότι επρόκειτο να καλέσει την αστυνομία και με τη σειρά του βιντεοσκόπησε και ο ίδιος το περιστατικό
Μια γυναίκα προχωράει στο δρόμο απόλυτα ανίδεη ότι ένας άνδρας την ακολουθεί κρατώντας χαμηλά το κινητό του, βιντεοσκοπώντας την κάτω απ' τη φούστα.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, το ντοκουμέντο του οποίου βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, ο κύριος Barquero ενημερώνει τη γυναίκα για το τι συνέβαινε και στη συνέχεια ακολουθεί τον ύποπτο.
Είπε: «Φωνάζω την αστυνομία, βινετοσκοπούσες κάτω απ την φούστα το εσώρουχο της γυναίκας» .
Ο κύριος Barquero συνέχισε «Είσαι αηδιαστικός, τι προσπαθείς να κρύψεις»


Ο άνδρας αρνείται να σταματήσει μετά την αντιπαράθεση και ψελλίζει ένα «ποιο είναι το πρόβλημά σου» προτού μπει σε ένα ταξί καλύπτοντας το πρόσωπό του..
Βίντεο του περιστατικού αναρτήθηκε στα κοινωνικά μέσα και προκάλεσε κατακραυγή.
Αντίγραφο εστάλη και στην αστυνομία η οποία εξετάζει το ντοκουμέντο ελπίζοντας να αναγνωρίσει τον ύποπτο άνδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.