Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ... ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΣΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΩΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ...

Πατέρας και γιος είχαν εμπλακεί στην καλλιέργεια χασισόδεντρων και τη διακίνηση της παραγωγής τους, ο ένας στο χωριό τους σε αγροτική π...


Πατέρας και γιος είχαν εμπλακεί στην καλλιέργεια χασισόδεντρων και τη διακίνηση της παραγωγής τους, ο ένας στο χωριό τους σε αγροτική περιοχή του Έβρου και ο άλλος μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε εγκαταστήσει θερμοκήπιο μέσα σε μια... ντουλάπα!

Η δράση τους αποκαλύφθηκε όταν ο 25χρονος έπεσε στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών της στιγμή που πωλούσε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,4 γραμμαρίων σε έναν 24χρονο Ρώσο, ο οποίος συνελήφθη μαζί του. Όταν έγινε έρευνα στο διαμέρισμά του, βρέθηκε μέσα στη ντουλάπα το σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας που είχε εγκαταστήσει και αποτελούνταν από τρεις λαμπτήρες, δύο φωτιστικά, ένα αναλογικό μετρητή θερμοκρασίας και υγρασίας και ένα αυτοσχέδιο σύστημα εξαερισμού.

Στο σπίτι κατασχέθηκαν ακόμη δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων, μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, μια συσκευασία με κλώνους κάνναβης βάρους 7,5 γραμμαρίων, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, δυο τρίφτες, ένα μαχαίρι μήκους 30 εκατοστών, ένα τσεκούρι, ένα ζευγάρι κρόταλα, μια συσκευασία με φυτόχωμα, ένα δοχείο με λίπασμα, 615 ευρώ και δυο κινητά.

Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο πατρικό του 25χρονου και βρήκαν άλλες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 291,8 γραμμαρίων, ένα χασισόδεντρο ύψους 0,10 εκατοστών, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές και έναν τρίφτη. Έτσι, συνέλαβαν τον 47χρονο πατέρα του νεαρού και τους οδήγησαν μαζί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενους για διακίνηση, κατοχή, αποθήκευση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.