Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΤΟΝ ΤΣΙΩΛΗ: ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΚΛΕΦΤΡΕΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ!!!

Ο γνωστός προπονητής Σάκης Τσιώλης συνέλαβε ανήλικες κλέφτρες στο Κολωνάκι. Ο τεχνικός της Κέρκυρας το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, ...


Ο γνωστός προπονητής Σάκης Τσιώλης συνέλαβε ανήλικες κλέφτρες στο Κολωνάκι. Ο τεχνικός της Κέρκυρας το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, έπινε τον καφέ του με παρέα φίλων σε γνωστό κατάστημα της περιοχής. Κάποια στιγμή προσέγγισαν στο τραπέζι του δύο ανήλικα κορίτσια 16 και 14 χρονών από τη Βουλγαρία. Οι νεαρές ζητούσαν την ελεημοσύνη του 56χρονου προπονητή. Ήθελαν κάποια χρήματα ως βοήθεια για την σίτισή τους.

Ο κ. Τσιώλης φαίνεται να έβγαλε ένα μικρό ποσό και το έδωσε στην 14χρονη. Κατά τη διάρκεια όμως αυτής της συνομιλίας, η 16χρονη βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε το κινητό τηλέφωνο του προπονητή. Κατά την αποχώρησή τους ο Σάκης Τσιώλης κατάλαβε την απώλεια και καταδίωξε τα κορίτσια που λίγο νωρίτερα είχε προσφερθεί να βοηθήσει οικονομικά.

Μετά από κάποια δεκάδες μέτρα «προπόνησης», ο 56χρονος άνδρας έφθασε τα δύο κορίτσια στην οδό Ζαλοκώστα. Ένα από αυτά για να αποφύγει τη σύλληψη πέταξε το κινητό τηλέφωνο μακριά. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή είχαν δει τη σκηνή της καταδίωξης και λίγο αργότερα συνέλαβαν τις δύο ανήλικες, ενώ απέδωσαν το κινητό τηλέφωνο στον προπονητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.