Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΚΑΡΩΣΕΙ, Ο ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!

Παρά τη δεκαετή κάθειρξη, θα είναι ελεύθερος σ' έναν χρόνο λόγω των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικ...



Παρά τη δεκαετή κάθειρξη, θα είναι ελεύθερος σ' έναν χρόνο λόγω των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου

Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο έκφυλος «βιρτουόζος» του μπουζουκιού για την ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών στο σπίτι του, στον Πειραιά. Ο 69χρονος σήμερα άνδρας (πατέρας και παππούς) είχε παγώσει την κοινωνία του Πειραιά όπου ήταν γνωστός (έβγαζε χρήματα παίζοντας μπουζούκι σε πολυσύχναστους δρόμους και γνωστά μαγαζιά) όταν συνελήφθη, τον Οκτώβριο του 2014.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Ο καταδικασθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στις φυλακές Τριπόλεως, ενώ σε περίπου έναν χρόνο αναμένεται να είναι πάλι ελεύθερος χάρη στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου. Ειδικότερα, θα έχει εκτίσει τα 2/5 της ποινής του, ενώ οι άνω των 65 ετών κατάδικοι εκτίουν τη μισή ποινή που τους επιβάλλεται (κάθε μέρα μετράει για διπλή) και παράλληλα αφαιρείται ο χρόνος της προσωρινής κράτησής τους.

Αμοιβή 15 ευρώ

Σύμφωνα με όσα είχαν αποκαλυφθεί, ο σάτυρος μπουζουξής παρέσυρε στο σπίτι του δύο αγοράκια ρουμανικής καταγωγής και ασέλγησε σε βάρος τους δίνοντάς τους αμοιβή 15 ευρώ! Ηταν 16 Οκτωβρίου του 2014 όταν συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφαλείας Αττικής ενώ ασελγούσε στα παιδάκια, ηλικίας 13 και 15 ετών. Τα αγόρια ισχυρίστηκαν τότε ότι ο άνδρας τα υποχρέωσε σε παρά φύσιν συνουσία (στην οποία ο ίδιος ήταν παθητικός).

Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι όσα περιέγραψαν τα δύο αγόρια είναι ψέματα. Αν και παραδέχτηκε στην απολογία του ότι ασέλγησε σε βάρος του 13χρονου Ρουμάνου, στο μποξεράκι του οποίου βρέθηκε σπέρμα του ηλικιωμένου, όπως και του παιδιού, στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε συνουσία! Ειδικότερα είπε ότι αυτός και ο ανήλικος ικανοποίησαν ο ένας τον άλλο με τα χέρια ενώ παρακολουθούσαν στο κινητό του ένα βίντεο πορνό!

«Ελα, σεξ»...

Στο δικαστήριο κατέθεσαν οι συγγενείς του 69χρονου, οι οποίοι έκαναν λόγο για έναν μοναχικό πρώην ναυτικό, ο οποίος για χρόνια είχε φυσιολογική σεξουαλική ζωή. Αλλη μαρτυρία ανέφερε ότι ανήλικοι Ρομά εκπορνεύονται στους δρόμους γύρω από το λιμάνι και για να προσελκύσουν πελάτες φωνάζουν: «Ελα, σεξ»! Σημειώνεται ότι στη δίκη δεν παραστάθηκαν ως πολιτική αγωγή οι οικογένειες των αγοριών ούτε κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας.

Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πειραιά έκριναν ομόφωνα ένοχο τον κατηγορούμενο και τον καταδίκασαν σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, χωρίς να του αναγνωρίσουν ελαφρυντικό.

Τι λέει η δικηγόρος

Από την πλευρά της η συνήγορος του 69χρονου, Παρασκευή Δημητριάδου, ζήτησε να υποβληθεί ο κατηγορούμενος σε ψυχοδιαγνωστική εξέταση, όμως το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά της: «Θεωρώ ότι η απόφαση των δικαστών είναι δίκαιη και ανταποκρίνεται στη φύση του αδικήματος και στον βαθμό εμπλοκής του κατηγορουμένου που υπερασπίστηκα. Παράλληλα πιστεύω ότι τέτοιες πράξεις στο μέλλον θα μπορούσαν να αποτρέπονται, εφόσον υπάρχει σωστή κοινωνική μέριμνα, διαπαιδαγώγηση των ανηλίκων από το σπίτι και ιατρική, ψυχική βοήθεια σε άτομα που εκδηλώνουν τέτοιες τάσεις εν τη γενέσει τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.