Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΕΓΓΑΡΟΚΡΟΥΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΛΕΣ; ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ» ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ SAMARA ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΘΡΙΛΕΡ!

Μία νέα πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου έχει κάνει την εμφάνισή της από την Κίνα, δοκιμάζοντας την ευλυγισία τους. Το νέο tr...



Μία νέα πρόκληση για τους χρήστες του διαδικτύου έχει κάνει την εμφάνισή της από την Κίνα, δοκιμάζοντας την ευλυγισία τους.

Το νέο trend ονομάζεται "ανάποδη προσευχή", με τους χρήστες να δημοσιεύουν στα προσωπικά τους προφίλ φωτογραφίες του εαυτού τους με τα χέρια τους και τις παλάμες σε θέση προσευχής, όμως περασμένα πίσω από την πλάτη τους. Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται αδύνατο, πολλοί είναι αυτοί που τα καταφέρουν και κάνουν την "ανάποδη προσευχή". Είναι η επόμενη πρόκληση που κάνει την εμφάνισή της από την Κίνα, μετά την προηγούμενη σχετικά με το πόσα νομίσματα μπορεί να βάλει μία γυναίκα στην κλείδα της. Περίπου 300 εκατ. άνθρωποι έχουν δοκιμάσει την "ανάποδη προσευχή" που έχει κατακτήσει το κινεζικό social media, Weibo. Οι περισσότεροι από τους χρήστες που κάνουν την "ανάποδη προσευχή" είναι νεαρές γυναίκες που θέλουν να επιδείξουν την ευλυγισία τους. Όσο πιο ψηλά είναι τα χέρια, τόσο πιο σωστή είναι η "προσευχή".








πηγή: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.