Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΣΕ!!! ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ PAUL WALKER...

Πριν δύο χρόνια ο Paul Walker έχασε την ζωή του μετά από ισχυρή σύγκρουση που είχε με το αυτοκίνητό του, και συγκεκριμένα με την Porsche ...

Πριν δύο χρόνια ο Paul Walker έχασε την ζωή του μετά από ισχυρή σύγκρουση που είχε με το αυτοκίνητό του, και συγκεκριμένα με την Porsche του.

Η κόρη του ηθοποιού συχνά πυκνά ανεβάζει posts και φωτογραφίες στα social media της και συγκινεί στέλνοντας παράλληλα το δικό της μήνυμα.

Η Meadow Walker δεν μπορεί να δεχτεί το τραγικό γεγονός και θέλει να αποκατασταθεί η αλήθεια για τη μνήμη του πατέρα της. Μετά από έρευνα της 16χρονης και των δικηγόρων της αποφάσισε να μηνύσει την γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων που οδηγούσε ο πατέρας της αφού τη θεωρεί την κύρια υπαίτιο για το θάνατό του.

«Ο Paul Walker ήταν ζωντανός μέσα στην Porche μετά τη σύγκρουση και κάηκε στη φωτιά που πήρε το αυτοκίνητο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Meadow στην μήνυση της .

Στη μηνυτήρια αγωγή ρίχνει το φταίξιμο αλλά και τις ευθύνες για τον θάνατο του πατέρα της στην εταιρία,καθώς ανέφερε πως μια κακοτεχνία έφταιγε για ότι έγινε, αφού όπως ισχυρίζεται η ίδια ο Paul Walker δεν πέθανε μετά το ατύχημα αλλά κάηκε ζωντανός μέσα στην Porche. Η Meadow Walker ισχυρίζεται πως η ζώνη ασφαλείας μπλόκαρε, του έσπασε τα πλευρά και την κλείδα μετά τη σύγκρουση και τον κράτησε εγκλωβισμένο στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «ΤΜΖ», οι δικηγόροι της οικογένειας αναφέρουν πως η ταχύτητα της Porsche δεν ήταν μεταξύ 80 και 93 μιλίων την ώρα, όπως είπε η αστυνομία, αλλά μεταξύ 63 και 71 μιλίων την ώρα,για αυτό και καταγγέλλουν την εταιρεία για θέματα αστάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.