Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΘΕΙΑ! Η ΜΑΡΙ ΣΑΝΤΑΛ ΦΤΙΑΧΝΕΙ KEFTEDES, ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΖΑΤΖΙCHI KAI ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΗΝ HIGH SOCIETY

Η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ έχει δημιουργήσει ένα Blog στο οποίο ασχολείται με γυναικεία θέματα. Μία από τις κατηγορίες του Blog ε...



Η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ έχει δημιουργήσει ένα Blog στο οποίο ασχολείται με γυναικεία θέματα. Μία από τις κατηγορίες του Blog είναι το «Eat it», δηλαδή «Φάτο». Η Μαρί Σαντάλ μπαίνει στην κουζίνα για χάρη των αναγνωστών της και δεν είναι λίγες οι φορές που προτείνει ελληνικές συνταγές, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στον χαρακτηρισμό «Ελληνικό» στους τίτλους της.

Και ποια συνταγή θα μπορούσε να ξεχωρίσει; Μα, φυσικά οι...keftedes! Μπορεί να γράφει στα αγγλικά Meatballs για να καταλαβαίνουν οι αναγνώστες της, αλλά στην εισαγωγή δίνει τη συνταγή της για τους κεφτέδες.

Σαν καλή νοικοκυρά φωτογραφήθηκε σε όλα τα στάδια της παρασκευής κεφτέδων, δίνοντας τις απαραίτητες συμβουλές για να γίνουν νόστιμοι και τραγανοί, αλλά και υγιεινοί, ενώ υπογράμμισε ότι τους κεφτέδες λατρεύει όλη η οικογένειά της και ιδιαίτερα ο σκύλος τους Alfie!









Για το τέλος η Μαρί Σαντάλ προτείνει να τους συνοδεύσουν με «Tzatzichi sauce, pitta bread and Greek salad»

.


the toc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.