Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ;;; ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ FUNDS ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ!!!

Μείζον πολιτικό θέμα για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα, προκύπτει μετά τις δηλώσεις του Πάνου Κα...

Μείζον πολιτικό θέμα για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και προσωπικά για τον Αλέξη Τσίπρα, προκύπτει μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στη ΔΕΘ.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων άφησε αιχμές για τον ρόλο του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη και είπε χαρακτηριστικά: "Δεν αποκλείω ο κ. Βαρουφάκης να έπαιξε έναν κακό ρόλο. Και δεν το αποκλείω, να σας πω για ποιο λόγο. Όταν ήμασταν τις πρώτες μέρες στο Υπουργικό Συμβούλιο και σχεδιάζαμε τη διαπραγμάτευση τον ρώτησα πολλές φορές: Κι αν φτάσουμε στο αδιέξοδο, δεν πρέπει προετοιμάσουμε μια άλλη λύση; πάντα απέφευγε να απαντήσει για την άλλη λύση.
Άλλοι τρέχαμε για να βρούμε δυνατότητες χρηματοδότησης της χώρας από μια άλλη λύση. Ο κ. Βαρουφάκης στηρίχθηκε τότε στη θεωρία των παιγνίων και μας έλεγε 50% θα υποχωρήσουν άμεσα, 50% αργότερα. Η σημερινή του συμπεριφορά, όμως, όπως, επίσης, η μεταφορά της πρότασης Σόιμπλε στην κυβέρνηση σαν προαναγγελία- μας είπε κάποια στιγμή, ξέρετε με πήρε ιδιαίτερα ο Σόϊμπλε και μου είπε, μήπως θέλετε να βγείτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να σας δώσουμε μια μεγάλη αποζημίωση και μια διαγραφή του χρέους. Όταν τον άκουσα, πίστεψα ότι είναι ένα αστείο του Βαρουφάκη. Αλλά, τελικά, φαίνεται είναι αυτό που είχε πειστεί και ο ίδιος, ότι θα ήταν λύση. Ποιοι είχαν να κερδίσουν από αυτό; Πρώτον είχε να κερδίσει ο Σόιμπλε και η Γερμανία. Δεύτερον είχαν να κερδίσουν οι χώρες του Βορρά της Ευρώπης. Αλλά μην ξεχνάτε ότι είχαν να κερδίσουν και κάποια funds στις ΗΠΑ, για τα οποία παλαιότερα εργαζόταν ο κ. Βαρουφάκης".
Πρόκειται για σαφείς αιχμές κατά του κ. Βαρουφάκη ότι ενδεχομένως να έπαιξε ύποπτο ρόλο που εξυπηρετούσε συγκεκριμένα συμφέροντα. Ωστόσο, καθώς ο πρώην υπουργός ήταν επιλογή του κ. Τσίπρα, δημιουργείται σοβαρό θέμα από τα λεγόμενα του κ. Καμμένου. Αν όντως ισχύουν τότε γιατί ο πρώην πρωθυπουργός κράτησε στη θέση του κ. Βαρουφάκη; Αν υπήρχε μυστικό σχέδιο που βόλευε ξένα fund και άλλες χώρες γιατί κανείς δεν το είχε καταγγείλλει μέχρι τώρα;
Και βεβαίως προκύπτει το ερώτημα αν ο κ. Καμμένος όσα λέει τώρα είναι σε συνεννόηση με τον πρώην πρωθυπουργό.

imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.