Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑΤΗΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...!!! ΒΙΝΤΕΟ - ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ... ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...!!! ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...

ΕΙΝΑΙ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2004... Ψυχρολουσία για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στον πρώτο της αγώνα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού ...


ΕΙΝΑΙ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2004...

Ψυχρολουσία για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Στον πρώτο της αγώνα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος χάνει στα Τίρανα από την Αλβανία με 2-1, σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Επεισόδια σε Τίρανα και Ελλάδα, με ένα νεκρό Αλβανό στη Ζάκυνθο.



Στην Αθήνα τώρα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της εθνικής μας με την ομάδα της Αλβανίας, εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών φιλάθλων, οι οποίοι είχαν κατέβει στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους.

Πέντε άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τραυματισμούς από μαχαίρι σε επεισόδια που έγιναν σε διαφορετικές περιοχές. Οι τέσσερις είναι Αλβανοί και ο ένας Έλληνας. Οι δύο Αλβανοί που μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ μαχαιρωμένοι από την περιοχή του Κολωνού, ενώ οι άλλοι δύο Αλβανοί μεταφέρθηκαν επίσης από το κέντρο της Αθήνας και ο ένας Έλληνας από το Μπουρνάζι στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι δύο στο ΚΑΤ είναι σοβαρότερα αλλά έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

Εξάλλου, Αλβανοί έκαψαν με φωτοβολίδα ένα ΙΧ αυτοκίνητο και προξένησαν φθορές σε άλλα έξι στο σταθμό Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.