Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ! Η ΧΗΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Μετανοείτε αμαρτωλοί ΠΑΣΟΚοι και αμαρτωλές ΠΑΣΟΚες, έρχεται η οργή του Ανδρέα. Οχι δεν πρόκειται για προφητεία του πατέρα Παϊσιου, αλλά ...


Μετανοείτε αμαρτωλοί ΠΑΣΟΚοι και αμαρτωλές ΠΑΣΟΚες, έρχεται η οργή του Ανδρέα. Οχι δεν πρόκειται για προφητεία του πατέρα Παϊσιου, αλλά για κίνδυνο που πηγάζει από τις αποκαλύψεις που απειλεί να κάνει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αμέσως μετά τις εκλογές.


Η χήρα του μακαρίτη ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ απειλεί να ξεμπροστιάσει τους παραχαράκτες του κινήματος, προκαλώντας σοκ και ανατριχίλα στους διαστρεβλωτές της πολιτικής παρακαταθήκης.

Αν θα τους ρίξει το ανάθεμα ή θα τους στείλει στο πυρ το εξώτερο δεν το λέει. Και πολύ σωστά. Κανείς δεν αποκαλύπτει από την αρχή όλα τα όπλα του.

Πάντως το χτύπημα της κυρίας Λιάνη Παπανδρέου θα είναι συντριπτικό, αφού όπως προαναγγέλλει "ο νέος ιστορικός κύκλος θα ανοίξει με ξεκάθαρες μνήμες απολογισμό και ατομικές ευθύνες".

Ο Δίας να βάλει το χέρι του, γιατί κανείς άλλος δεν μπορεί να μας γλιτώσει από την οργή της Δήμητρας....



Κάλχας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.