Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΤΙ ΚΑΦΡΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ;;; ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ... ΤΡΥΠΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ!!!

Ήταν η πρώτη μου σχέση και δε γνώριζα πως θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι τα πράγματα κι εκείνος το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Έφτασα στο σημείο να θεωρώ ...


Ήταν η πρώτη μου σχέση και δε γνώριζα πως θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι τα πράγματα κι εκείνος το εκμεταλλεύτηκε αυτό. Έφτασα στο σημείο να θεωρώ πως η κακοποίηση ήταν φυσιολογική και απλά το συνήθισα. Κανείς όμως δεν πρέπει να περνάει την κόλαση που βίωσα εγώ.

Μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου. Κοιτώντας πίσω, πρέπει να ήμουν τρελή που πίστευα ότι ΑΥΤΟ ήταν μια φυσιολογική σχέση.

Η μητέρα μου προσπαθούσε να μου μιλήσει, αλλά ήμουν σχεδόν σε αυτόματο πιλότο. Συνεχώς με χειραγωγούσε.

Παρόλα αυτά, ένα περιστατικό θα άφηνε για πάντα ανεξίτηλα σημάδια στην Friday. Όταν η ίδια και ο Newby βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μια μέρα, προσπάθησε να τον χωρίσει. Και τότε της επιτέθηκε… Έχωσε το χέρι του στο στόμα της προκειμένου εκείνη να σταματήσει να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να της ανοίξει ολόκληρη τρύπα στον ουρανίσκο!
Όταν έβγαλε το χέρι του υπήρχαν παντού αίματα…


Στη συνέχεια την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο, στη μέση του δρόμου, για… να μη λερώσει το εσωτερικό του! Προσπάθησε να τη σηκώσει, αλλά περπάτησε μόνη της μέχρι την ασφάλεια του πανεπιστημίου και από εκεί κάλεσαν την αστυνομία.

Η Friday βάζει τα δυνατά της για να επιστρέψει σε φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής και αυτή τη στιγμή έχει σχέση με ένα αγόρι που κυριολεκτικά τη λατρεύει.

Ελπίζει όμως ότι η ιστορία της θα εμπνεύσει κι άλλα κορίτσια παγιδευμένα σε παρόμοιες καταστάσεις, ώστε να αναζητήσουν βοήθεια προτού να είναι πολύ αργά…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.