Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΕΓΝΑ» Ο ΣΤΟΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ «ΟΚ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ Κ@ΛΟΤΡΙΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ ΚΟΡΓΙΑΛΑ... ΠΟΣΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΑ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΛΚΑΝΟΣΟΟΥ ΜΠΙΖ!

«Ο πρώτος που έμαθε ότι είμαι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Κοργιαλά ήταν ο Μπάμπης Στόκας», δηλώνει αποκλειστικά στη «Freddo» η Φωτεινή ...



«Ο πρώτος που έμαθε ότι είμαι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Κοργιαλά ήταν ο Μπάμπης Στόκας», δηλώνει αποκλειστικά στη «Freddo» η Φωτεινή Ψυχίδου, πρώην σύζυγος του τραγουδιστή των Πυξ Λαξ.
Επειτα από τέσσερις μήνες ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς και η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι. Συγκεκριμένα, εθεάθησαν την Πέμπτη  το βράδυ στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, σε φιλανθρωπική συναυλία και πόζαραν αγκαλιασμένοι στους φωτογράφους.
«Ηταν μια συναυλία συμπαράστασης για τη μονάδα ανακουφιστικής αγωγής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών “Τζένη Καρέζη”. Χάρηκα πολύ που είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω σε αυτή τη συναυλία και εννοείται ότι όταν με ξανακαλέσουν θα ξαναπάω. Ηταν μεγάλη η χαρά μου που ήρθε ο κόσμος και έδειξε πως υπάρχει κάποια ελπίδα ακόμα», δήλωσε αποκλειστικά στη «Freddo» ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Μάλιστα, είναι σε πολύ καλή φάση αφού τα επαγγελματικά του πάνε σούπερ. «Αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το νέο μου τραγούδι με τίτλο “Είναι κάτι στιγμές” σε μουσική και στίχους δικούς μου, ενώ παράλληλα είμαι σε συζητήσεις για κάποιες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, ετοιμάζω και κάποια πράγματα στο εξωτερικό».
Ο γνωστός τραγουδιστής, όταν τον ρωτήσαμε για τη σχέση του με τη Φωτεινή Ψυχίδου, τη δημοσιογράφο που εργάζεται στο Star στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, μας είπε: «Στα προσωπικά μου είμαι μια χαρά. Με την Ευρυδίκη μπορεί να χωρίσαμε ερωτικά, όμως οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Εννοείται φυσικά ότι μιλάμε. Τι να κάνουμε; Να πλακωνόμαστε επειδή κάποιοι τους αρέσει να μας βλέπουν τσακωμένους; Πού ζούμε, αν είναι δυνατόν! Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε».
Η ΠΛΑΚΑ
Μάλιστα, μας εξήγησε για ποιον λόγο έκανε πλάκα στους δημοσιογράφους την ημέρα της συναυλίας, όταν τους είπε ότι δεν έχει χωρίσει με την Ευρυδίκη, με αποτέλεσμα όλοι να μείνουν με το στόμα ανοικτό!
«Πάντα κάνω πλάκα όταν δίνω συνεντεύξεις. Για τη δουλειά μου μιλάω σοβαρά, αλλά για όλα τα υπόλοιπα κάνω πλάκα. Το… ξορκίζω με αυτόν τον τρόπο».
Η Φωτεινή Ψυχίδου, από την άλλη, είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων, η οποία σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή, αφού τουλάχιστον μέχρι και σήμερα δεν έχει αναφερθεί ούτε στα  επτά χρόνια γάμου της με τον Μπάμπη Στόκα, ούτε έχει πει κάτι για το διαζύγιό τους. Αλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον της, έχουν καλές σχέσεις αφού έχουν μια κορούλα, την 7χρονη Ιόλη.
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ
Η δημοσιογράφος, όμως, για πρώτη φορά, μίλησε στη «Freddo» για τα προσωπικά της και αυτό έγινε τυχαία, όταν τη συναντήσαμε στη φιλανθρωπική συναυλία στην Τεχνόπολη. Οχι μόνο μας μίλησε, αλλά μας έδωσε και μια αποκλειστικότητα!
«Ο πρώτος που έμαθε ότι είμαι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Κοργιαλά ήταν ο Μπάμπης Στόκας και όταν τον ρώτησα τι να κάνω, μου απάντησε χαμογελώντας: “Ξέρεις εσύ, θα του την πέσεις στεγνά (γέλια)”. Ημουν φαν του Δημήτρη από το Λύκειο. Οταν πληροφορήθηκα ότι είναι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή, καθώς ουδέν κρυπτόν από τους δημοσιογράφους, τότε μίλησα στον Μπάμπη, αφού είχαμε ήδη χωρίσει. Ε, και τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστά».
Η Φωτεινή Ψυχίδου μόνο τα καλύτερα έχει να πει για τον πρώην σύζυγό της, Μπάμπη Στόκα. «Ο Μπάμπης είναι και θα παραμείνει για μένα ο άνθρωπός μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.