Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΦΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ: Η ΔΥΣΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ, ΕΝΩ ΣΥΡΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Λιβανική πηγή, που γνωρίζει τα πολιτικά και στρατιωτικά πράγματα στη Συρία, αναφέρει ότι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να συμμετέχουν σε επ...



Λιβανική πηγή, που γνωρίζει τα πολιτικά και στρατιωτικά πράγματα στη Συρία, αναφέρει ότι ρωσικές δυνάμεις άρχισαν να συμμετέχουν σε επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών, αλλά η συμμετοχή αυτή προς το παρόν είναι «πάρα πολύ μικρή».



« Κινητοποιήθηκε ένα μικρό ρωσικό στρατιωτικό τμήμα, ενώ η μεγάλη δύναμη που βρίσκεται εκεί ακόμη δεν συμμετέχει», δήλωσε η πηγή και συμπλήρωσε: « Υπάρχει ένας αριθμός Ρώσων που εμπλέκονται στη Συρία, αλλά ακόμη, δεν έχει ενταχθεί αποφασιστικά στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας».


Ωστόσο, άλλη μία πηγή που επικαλείται το Ρόιτερ ισχυρίζεται ότι οι Ρώσοι δεν συμμετέχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, αλλά προς το παρόν έχουν σε συμβουλευτικό ρόλο.


Επιπρόσθετα Αμερικανός αξιωματούχος που ζήτησε την ανωνυμία, δήλωσε ότι η Ρωσία έχει στείλει στη Συρία πολεμικά πλοία, άρματα μάχης, αεροσκάφη και στρατεύματα και θα αποτελέσουν ένα μεγάλο πρόβλημα στα σχέδια των Αμερικανών.


Η Συρία από την πλευρά της αρνείται, όπως δήλωσε Σύριος αξιωματούχος, ότι στη χώρα υπάρχουν ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις και δραστηριότητες. Και η Μόσχα νωρίτερα, ανέφερε ότι στη Συρία βρίσκονται μόνο Ρώσοι εμπειρογνώμονες που σχεδιάζουν επί τόπου σχέδια κατά της τρομοκρατίας.
--


The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.