Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΧΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΩΣΙΒΙΟ... ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΝΑ ΤΑΝΚ, ΠΑΤΑΣ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΡΙΦΤ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ! (VID)

Παραλίγο τραγωδία κατά τη διάρκεια προπόνησης, λίγο πριν τους Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες της Ρωσίας. Άρμα μάχης του στρατού του Κ...





Παραλίγο τραγωδία κατά τη διάρκεια προπόνησης, λίγο πριν τους Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες της Ρωσίας. Άρμα μάχης του στρατού του Κουβέιτ, έκανε ένα απίθανο drift, αφού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Δείτε το βίντεο (Vid)
news247




Ένα drift κατά λάθος, που κατέληξε σε ανατροπή, αλλά ευτυχώς όχι σε τραυματισμούς, έκανε το πλήρωμα ενός άρματος μάχης από το Κουβέιτ. Το ατύχημα, έγινε κατά τη διάρκεια εξάσκησης, στα πλαίσια των Διεθνών Στρατιωτικών Αγώνων 2015 που γίνονται στη Ρωσία (1-15 Αυγούστου).




Στο εντυπωσιακό βίντεο βλέπουμε το 41 τόνων τανκ, να πιάνει μεγάλη ταχύτητα, πριν από μια στροφή. Στη συνέχεια ο έλεγχος χάθηκε, με αποτέλεσμα να ανατραπεί. Τα μέλη του πληρώματος βγήκαν χωρίς τραυματισμούς, ενώ και το άρμα δεν υπέστη ζημιές. Το ατύχημα έγινε στις 28 Ιουλίου, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων.





Πρόκειται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα τανκς και στρατευμάτων, με τη συμμετοχή 13 "ομάδων", που έχουν στη διάθεσή τους δύο εβδομάδες για να αποδείξουν ποια έχει τον καλύτερο στρατό σε ένα "πόλεμο", που δεν θα "ανοίξει ρουθούνι".

Πληρώματα αρμάτων από τη Ρωσία, την Κίνα, την Αγκόλα, την Αρμενία, τη Βενεζουέλα, την Ινδία, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Κουβέιτ, τη Μογγολία, τη Νικαράγουα, τη Σερβία και το Τατζικιστάν θα διαγωνιστούν σε ένα εντυπωσιακό "στίβο μάχης" σε τοποθεσία κοντά στη Μόσχα.

Η Κίνα συμμετέχει με τανκς δική της κατασκευής, τύπου Type 96. Η κινεζική αποστολή χρειάστηκε δύο εβδομάδες και 166 φορτηγά σιδηροδρομικά βαγόνια για να μεταφέρει όλο το υλικό και το προσωπικό που θα μετάσχει στους αγώνες.

Οι υπόλοιπες χώρες χρησιμοποιούν το T-72B3, ρωσικής κατασκευής. Κάθε ομάδα συμμετέχει με τέσσερα άρματα.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.