Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΙΑ ΒΑΡΔΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Είναι γνωστή η αγάπη της για την χώρα μας. Όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από την πατρίδα της, ενώ τ...



Είναι γνωστή η αγάπη της για την χώρα μας. Όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες από την πατρίδα της, ενώ το «Γάμος αλά Ελληνικά», είναι μία ταινία, που την προώθησε σημαντικά.

Η πρωταγωνίστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ελλάδα, όπου περνά τον ελεύθερο χρόνο της και απολαμβάνει τις διακοπές με φίλουςκαι τον σύζυγό της, Ian. Αρχικά επισκέφθηκε την Ακρόπολη, αλλά και ελληνικά νησιά.

Παράλληλα με τις διακοπές της, πραγματοποιεί και επαγγελματικά ταξίδια, για τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά». Πολλές από τις αναρτήσεις της, είναι μαζί με άλλα μέλη του καστ. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες συναντήθηκε με τους καλούς της φίλους Tom Hanks και Rita Wilson, ενώ ανέβασαν κοινή φωτογραφία όλης της παρέας στο Instagram.



Σε όλες της τις φωτογραφίες μάλιστα, δεν παραλείπει το hashtag «#VisitGreece», με το οποίο παροτρύνει τους followers της, να επισκεφθούν την χώρα μας.

Δείτε τις φωτογραφίες, που έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής στα social media, προβάλλοντας τις ομορφιές της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.