Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...!! ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...!!!

Τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά ονόματα, κυρίως για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Σύμφωνα με το Tovima.gr, ακούγονται αυτά του Λάκη Λ...



Τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά ονόματα, κυρίως για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Σύμφωνα με το Tovima.gr, ακούγονται αυτά του Λάκη Λαζόπουλου, του Λαοκράτη Βάσσου και του πρώην, πλέον, διοικητή του ΙΚΑ Γιάννη Θεωνά, ο οποίος παραιτήθηκε την περασμένη εβδομάδα, όπως ο ίδιος είπε, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Από τους διατελέσαντες υπουργούς, στα ψηφοδέλτια αναμένεται να μπουν ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Διοίκησης Χριστόφορος Βερναδάκης, ο αναπληρωτής Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, ο υφυπουργός Εθνικής ΑμυναςΝίκος Τόσκας, ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Τρύφων Αλεξιάδης αλλά και ο Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να κατέβει στην Α' Θεσσαλονίκης.

Επίσης, στις λίστες, σε εκλόγιμες επίσης θέσεις αναμένεται να μπουν και οι Κώστας Πουλάκης (γγ του ΥΠΕΣ), αλλά και ο Δημήτρης Τσουκαλάς (γγ Δημόσιας Διοίκησης).

Το όνομα, όμως, που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις είναι αυτό του εξάδελφου του πρωθυπουργού Γιώργου Τσίπρα, ο οποίος είχε επιλεγεί το Φεβρουάριο να αναλάβει γγ του ΥΠΕΞ και ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μπει στις λίστες σε εκλόγιμη θέση. iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.