Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... «ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΓΚΕΪ ΑΝΤΡΕΣ. ΔΥΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ» ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΤΖΟΥΛΙ ΜΑΣΙΝΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ!

H καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια μιλάει για όλα! H Τζούλι Μασίνο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και σε μια αποκαλυπτικ...


H καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια μιλάει για όλα!

H Τζούλι Μασίνο φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People και σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον Παύλο Χρίστου αποκάλυψε αν στα 60 της χρόνια της λείπει περισσότερο ένας σύντροφος ή ένα παιδί.

«Ένα παιδί. Ευτυχώς όμως έχω τόσους πολλούς μαθητές και μου δίνουν τόση αγάπη, έχω πέντε ανίψια και τρία βαφτιστήρια και εν μέρει μού καλύπτουν το κενό. Σύντροφο ήθελα πολύ να έχω, αν και τελευταία μού αρέσει που είμαι ελεύθερη. Βέβαια, αν έρθει κάτι, θα έρθει, δεν σχεδιάζω τίποτα ποτέ!», τόνισε.

Έχει πει πως έκανε προσπάθειες για ένα μωρό, αλλά απέτυχαν. Γιατί δεν σκέφτηκε τη λύση της υιοθεσίας; «Γιατί ήθελα το παιδί να έχει και μπαμπά και μαμά. Οι περισσότερες σχέσεις που είχα δεν ήθελαν παιδί. Μόνη μου δεν μπορούσα να το κάνω, γιατί θα έπρεπε να δουλεύω κιόλας. Όταν χώρισα, ξεκίνησα τις διαδικασίες με ένα δικηγόρο για να υιοθετήσω ένα μωρό, αλλά το σταμάτησα γιατί φοβήθηκα λόγω της υγείας μου. Δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω μόνη μου και δεν ήθελα να το μεγαλώσει μια νταντά, ούτε οικονομικά είχα τέτοια άνεση. Επίσης, δεν ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδάκι απλά από εγωισμό. Ήθελα να γίνει με το σωστό τρόπο και να μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια», εξομολογήθηκε.

Ακόμα, παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει σε σχέση και με πολύ μικρότερους άντρες. «Είχα σχέση με έναν άντρα είκοσι δύο χρόνια πιο νέο από εμένα και η τελευταία σχέση μου ήταν έντεκα χρόνια πιο μικρός. Πριν από αυτούς, όμως, πάντα οι σύντροφοί μου ήταν μεγαλύτεροι, γιατί πάντα ήμουν πολύ ώριμη στις σχέσεις μου. Τώρα που μεγάλωσα, στους πιο μικρούς αρέσει η ενέργεια που εκπέμπω. Εγώ δεν ψάχνω για πιο μικρούς, δεν είμαι τεκνατζού, δε μου αρέσει αυτό καθόλου», επεσήμανε.
Όσο για το αν έχει δεχτεί φλερτ από γυναίκα, η ίδια εκμυστηρεύτηκε «Μια ζωή έχω στο περιβάλλον μου γκέι ανθρώπους. Όταν έκανα μόντελινγκ στα 14 μου χρόνια στη Φλόριντα, γνώρισα πολλές γυναίκες που ήταν ομοφυλόφιλες. Είχα φίλες τότε που ήταν γκέι, εγώ όμως ούτε καν φιλί δεν έδωσα με γυναίκα, ούτε από περιέργεια για να δω πώς είναι. Γκέι άντρες έχω στο πλευρό μου μια ζωή, έχω κάνει και έρωτα με γκέι άντρες. Δύο από αυτούς ήθελαν να με παντρευτούν κιόλας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.