Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ!

Στην αναζήτηση του 27χρονου αθίγγανου ο οποίος εισβάλει με κλεμμένο όχημα σε σουβλατζίδικα, φούρνους, καφέ κ.ο.κ. και αφαιρεί τις ταμειακ...



Στην αναζήτηση του 27χρονου αθίγγανου ο οποίος εισβάλει με κλεμμένο όχημα σε σουβλατζίδικα, φούρνους, καφέ κ.ο.κ. και αφαιρεί τις ταμειακές μηχανές, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές.

Ο 27χρονος είχε συλληφθεί την Τρίτη πάλι για τα ίδια αδικήματα και στο Δικαστήριο όπου προσήχθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, του επιβλήθηκε ποινή διετούς φυλάκισης με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος για να αρχίσει ξανά τις κλοπές και τις φθορές σε καταστήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε συνέχεια ανακοίνωσης σχετικά με την εξιχνίαση τεσσάρων περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας και τη σύλληψη του δράστη, ανακοινώνεται ότι από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εξιχνιάστηκαν τέσσερις ακόμη περιπτώσεις κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Δράστης των κλοπών είναι ο 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος είχε συλληφθεί προχθές στο Βόλο και αναζητείται εκ νέου στο ΠΛΑΙΣΙΟ του αυτοφώρου.

Ειδικότερα, την 18/19-08-2015 στο Βόλο, ο 27χρονος αφαίρεσε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, ενώ κοντά του εγκατέλειψε δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο που είχε αφαιρέσει την 14-08-2015 από περιοχή της Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια, ενεργώντας με παρόμοιο τρόπο και συγκεκριμένα θραύοντας τους υαλοπίνακες στις εισόδους επιχειρήσεων, αφαίρεσε από τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις μικρό χρηματικό ποσό, προκαλώντας παράλληλα σημαντικές φθορές σ’ αυτές.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σύμφωνα με μαρτυρία υπεύθυνου καταστήματος που είδε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ο 27χρονος μετά από μια διέλευση που πραγματοποίησε με το κλεμμένο αυτοκίνητο από το κατάστημα, γύρω στις 4.15 τα ξημερώματα, έκανε ελιγμό και εισήλθε στην καφετέρια με το αυτοκίνητο σε οπισθοπορεία, καταστρέφοντας ό,τι έβρισκε στη διαδρομή όπως υαλοπίνακες, πόρτες, έπιπλα, πάγκους, ψυγεία κ.α.

Από το εσωτερικό του καταστήματος, όπως και σε άλλες περιπτώσεις στις Αλυκές, στη Νέα Ιωνία κ.α., ο 27χρονος ξηλώνει την ταμειακή μηχανή ή το συρτάρι ταμείου και αποχωρεί με τη λεία του από κατάστημα στο οποίο προκαλεί ζημιές ακόμη και 2.000 ευρώ.

Καταστηματάρχες που έπεσαν θύματα του 27χρονου απορούν πως είναι δυνατόν να συλλαμβάνεται για σωρεία κλοπών και διαρρήξεων, να αφήνεται ελεύθερος και στη συνέχεια να προβαίνει στις ίδιες πράξεις, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.