Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ Ο ΤΥΠΟΣ: ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!!!

Πολλά μπορεί να κάνει κάποιος για να γλυτώσει από τα χρέη που τον κυνηγούν ακόμη και να σκηνοθετήσει την απαγωγή του για να ληστέψει τους...

Πολλά μπορεί να κάνει κάποιος για να γλυτώσει από τα χρέη που τον κυνηγούν ακόμη και να σκηνοθετήσει την απαγωγή του για να ληστέψει τους γονείς του.

Πριν από λίγες ημέρες η ισπανική εφημερίδα La Informacion έδωσε στην δημοσιότητα την περίεργη ιστορία ενός παίκτη πόκερ που αποφάσισε να βρει τα χρήματα που του έλειπαν τρομοκρατώντας τους γονείς του.

Μια μέρα οι γονείς του νεαρού Ισπανού δέχτηκαν ένα τηλεφώνημα από κάποιον άγριο κακοποιό που έλεγε πως είχε απαγάγει τον γιο τους και πως αν δεν έπαιρνε τα χρήματα που ζητούσε θα του έκοβε τα πόδια ή θα τον σκότωνε.

Ο νεαρός Ισπανός μίλησε με τους γονείς του στο τηλέφωνο για να επιβεβαιώσει πως… είναι ακόμη ζωντανός και να τους παρακαλέσει να δώσουν τα χρήματα για να γλυτώσει την ζωή του.

Ο απαγωγέας ήξερε πολλές λεπτομέρειες για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας και αυτό προβλημάτισε ιδιαίτερα τους αξιωματικούς της αστυνομίας που ανέλαβαν την υπόθεση. Μόλις κάποιος ειδικός ανέλαβε να προχωρήσει την διαπραγμάτευση ο γιος της οικογένειας, που υποτίθεται είχε πέσει θύμα απαγωγής, επέστρεψε σπίτι του υγιέστατος και είπε στους γονείς του πως σε όλο αυτό το διάστημα που εκείνοι νόμιζαν πως κινδυνεύει ήταν ασφαλής.

Μετά από ανακρίσεις που έγιναν αποδείχθηκε πως ο νεαρός Ισπανός είχε σκηνοθετήσει την απαγωγή του με την βοήθεια του ιδιοκτήτη της τοπικής χαρτοπαικτικής λέσχης για να πάρει έμμεσα από τους γονείς του τα χρήματα που χρωστούσε και τελ

www.pokerlobbygr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.