Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΝΔΟΥ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... ΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΣΗ...!!!

ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..!! ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΠΑΝ...


ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..!! ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΔΙΚΤΥΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Π@Π@ΡΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ,...

ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΟΜ@Λ@ΚΑΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΝΔΟΣ ΣΚΕΦΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.. ΠΟΥ ΡΕ ΖΩΑ; ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΝΔΟΥ...;;; ΔΕΙΤΥΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ:

Μια μη συνηθισμένη αγορά, Tomohon, έχει αναπτυχθεί στην Ινδονησία, η οποία βγάζει κέρδη ψήνοντας σκυλιά και γατιά.Τα άμοιρα ζώα στριμώχνονται σε μικροσκοπικά κλουβιά περιμένοντας τη σειρά τους. Τα κιβώτια και τα κλουβιά φορτώνονται με ζώα ζωντανά και μη.


Τους βάζουνε φωτιά, τα σφάζουν και τα ετοιμάζουν για να σερβιριστούν.Tο χειρότερο είναι οτι Ινδος που έχει μεταναστεύσει στην Θεσσαλονίκη σκέφτεται να ανοίξει γυράδικο! Ναι γυράδικο, καλά ακούσατε και μάλιστα στην Παπαναστασίου (κοντά στο γήπεδο του Αρη, Περιοχή Χαριλάου) και να ψήνει σκύλους! Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλιώς θα το βάλω εγώ! KOINOΠΟΗΣΤΕ ΤΟ….

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.