Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ... ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ 9 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΤΟΥ 25ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δρούσε και μόνος, από τις 13 Ιουλίου και μετά, ο 25χρονος Αλβανός που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μαζί με δυο ομοεθνείς του ηλικίας...



Δρούσε και μόνος, από τις 13 Ιουλίου και μετά, ο 25χρονος Αλβανός που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μαζί με δυο ομοεθνείς του ηλικίας 30 και 21 χρόνων, οι οποίοι είχαν έρθει πρόσφατα παράνομα στη χώρα για να τον… βοηθήσουν στις κλοπές!

Οι τρεις τους είχαν πέσει στα χέρια ανδρών του αστυνομικού τμήματος Δελβινακίου, που κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις ενημερώθηκαν ότι διέρρηξαν ένα καφενείο στην κοινότητα Βροντισμένη Πωγωνίου και άρπαξαν από μέσα 230 ευρώ, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει και ένα σπίτι στην ίδια περιοχή, έφυγαν όμως χωρίς να βρουν κάτι αξίας για να κλέψουν.

Η προανάκριση συνεχίστηκε και μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα και αποκαλύφθηκε ότι ο 25χρονος είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τους άλλους τη δράση του και ήδη είχε διαπράξει άλλες εννέα διαρρήξεις σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, είχε χτυπήσει σπίτια στις περιοχές Ροδοτόπι, Πεδινή, Σταυράκι, Νεοχώρι, Ανάργυρους, Μάρμαρα και Βουνοπλαγιά, απ’ όπου είχε κλέψει συνολικά μετρητά ύψους 1.875 ευρώ, χρυσαφικά, κοσμήματα, ένα φορητό υπολογιστή, ένα tablet, ένα κινητό, ρούχα και τρόφιμα.

Στην κατοχή του νεαρού αλλοδαπού βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και σε βάρος του σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία για κλοπές που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων για να συσχετιστεί με την ήδη υπάρχουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.