Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ!!! ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΟΥ ΕΛΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΝΤΑΛΑΣ;;; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ΓΥΜΝΗ ΣΤΑ 75 ΤΗΣ!!!

Έτοιμη να ποζάρει στο γνωστό ανδρικό περιοδικό «Hustler», έστω κι αν έχουν περάσει μόλις... 32 χρόνια απ' όταν της έγινε η προσφορά, ...

Έτοιμη να ποζάρει στο γνωστό ανδρικό περιοδικό «Hustler», έστω κι αν έχουν περάσει μόλις... 32 χρόνια απ' όταν της έγινε η προσφορά, δηλώνει η Λίντα Γκρέι -η γνωστή τηλεοπτική «Σου Έλεν» της σειράς «Ντάλας», για να... θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι μικρότεροι.
Η πάλαι ποτέ τηλεοπτική σύζυγος του «Τζέι Αρ» (τον υποδυόταν ο εμβληματικός Λάρι Χάγκμαν), προφανώς... ξεχασμένη στην αφάνεια, «θυμήθηκε» αν απαντήσει τώρα, 32 χρόνια μετά, στην πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, που της είχε κάνει ο... διαβόητος εκδότης του «Hustler», Λάρι Φλιντ (σ.σ. η ζωή του έχει γίνει και κινηματογραφική ταινία, με τίτλο «Υπόθεση Λάρι Φλιντ» και πρωταγωνιστή τον Γούντι Χάρελσον).

«Συγχώρα με που δεν απάντησα ούτε άμεσα ούτε και... λίγο μετά. Ήμουν απασχολημένη» γράφει στην επιστολή της προς τον Φλιντ η Λίντα Γκρέι. «Τα πράγματα τώρα είναι πιο ήσυχα. Να υποθέσω ότι η πρόταση ισχύει ακόμα; Φυσικά, είμαι πολύ πιο έμπειρη τώρα, οπότε η τιμή μου έχει ανέβει» συμπληρώνει, απαντώντας, τρεις δεκαετίες αργότερα, στην προσφορά ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων, που της είχε κάνει ο εκδότης ενός από τα πιο δημοφιλή ανδρικά περιοδικά στις ΗΠΑ και τον κόσμο.
Και συνεχίζει, αστειευόμενη: «Μπορεί να χρειαστεί να το διαπραγματευθούμε». Ποιος ξέρει; Το... εννοεί η 75χρονη, πια, «Σου Έλεν»; Ή... παίζει απλά με τη δημοσιότητα, προσπαθώντας να προωθήσει το νέο της βιβλίο, «The Road to Happiness», που αποτελεί, ουσιαστικά, την αυτοβιογραφία της;

Ό,τι από τα δύο κι αν ισχύει, η Λίντα Γκρέι φαίνεται πως... έχει πάρει φόρα με τις αποκαλύψεις. Άλλη μία, είναι η είδηση ότι, όπως αφηγείται, στην περίφημη αφίσα της ταινίας «Ο Πρωτάρης» («The Graduate») με την Αν Μπάνκροφτ και τον Ντάστιν Χόφμαν, το... πόδι που εμφανίζεται στο πόστερ, δεν ανήκει στην πρωταγωνίστρια, αλλά στην ίδια!

Η αυτοβιογραφία της Γκρέι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.