Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΝΑΚΗΣ... ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΠΥΧΜΑΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ... 69 ΚΙΛΩΝ!

Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι διάσημος παραγωγός ερωτικών ταινιών, αλλά φαίνεται ότι έχει καλή σχέση και με τον αθλητισμό. Οι επιχειρημ...



Ο Δημήτρης Σειρηνάκης είναι διάσημος παραγωγός ερωτικών ταινιών, αλλά φαίνεται ότι έχει καλή σχέση και με τον αθλητισμό.

Οι επιχειρηματίες Δημήτρης Σειρηνάκης και Βασίλης Καλέας είναι οικονομικοί αρωγοί του πυγμάχου του Παναθηναϊκού, Θεόδωρου Ριτζάκη, αλλά και του προπονητή του Γιάννη Αΐδινιώτη προκειμένου αμφότεροι να μεταβούν στη Σόφια, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.



Εκτός από τους δύο άνδρες την προσπάθεια του Ελληνα πυγμάχου που θα αγωνιστεί στα 69 κιλά στηρίζει και ταξιδιωτικό πρακτορείο που βοηθά στην κάλυψη της αποστολής του στη Βουλγαρία. Οι αγώνες αρχίζουν στις 6 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Αΐδινιώτης αναφορικά με τις χορηγίες που εξασφάλισε σχολίασε «Είναι δικές μου γνωριμίες. Γυμνάζω τον 9χρονο γιο του Σειρηνάκη, όπως και το γιο του Καλέα. Το θέμα ξέρετε ποιο είναι ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν βοηθήσει βλέπουν ότι τα λεφτά τους πιάνουν τόπο, δεν μπαίνουν σε τσέπες».




IEFIMERIDA

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.